Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ...!!! Τουρκία: Συνεδρίασε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας για την οικονομική κατάρρευση – «Επιθετικές ενέργειες από την Ελλάδα»

Η τουρκική λίρα κατακρημνίζεται και η Άγκυρα κατηγορεί την Αθήνα για... επιθετικότητα μετά το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. Η Ελλάδα αποτελεί...






Η τουρκική λίρα κατακρημνίζεται και η Άγκυρα κατηγορεί την Αθήνα για... επιθετικότητα μετά το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. Η Ελλάδα αποτελεί "λύση" για τα προβλήματα της τουρκίας, αυτό είναι ξεκάθαρο και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει...

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας συνεδρίασε για πρώτη φορά στην ιστορία για την οικονομία της χώρας, η οποία γκρεμίζεται, ενώ υπήρξαν και αναφορές για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το Συμβούλιο έκρινε ότι το οικονομικό πρόγραμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να απειληθεί και στο πλαίσιο αυτό μπορεί να ληφθούν και μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

«Αξιολογήθηκαν οι προκλήσεις και οι απειλές που αντιμετώπισε και μπορεί να αντιμετωπίσει η Τουρκία κατά τη διαδικασία εφαρμογής των οικονομικών πολιτικών επενδύσεων, παραγωγής, απασχόλησης και εξαγωγών, σύμφωνα με τους στόχους της και τη στέρεα υποδομή που έχει κατασκευάσει», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας υπάρχουν αναφορές και για την Ελλάδα, την οποία κατηγορεί ότι δεν τηρεί τους όρους καλής γειτονίας.

«Η Ελλάδα με επιθετικές ενέργειες κι επιθετική ρητορική επιμένει να μην εφαρμόζει τους όρους καλής γειτονίας και να παραβιάζει τους όρους Διεθνών Συνθηκών και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τη σταθερότητα και την ηρεμία στην περιοχή», αναφέρουν οι Τούρκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.