Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος αρχιμαφιόζος Πεκέρ : «Προφανώς η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών ανθρώπων μας»

tourkikanea.gr_O εξόριστος Σεντάτ Πεκέρ μετά από την δήλωση Κουλούνκ πως σε πέντε ώρες θα φτάσουν στην Αθήνα  του απάντησε ως εξής : ¨Ο παλ...







tourkikanea.gr_O εξόριστος Σεντάτ Πεκέρ μετά από την δήλωση Κουλούνκ πως σε πέντε ώρες θα φτάσουν στην Αθήνα  του απάντησε ως εξής :

¨Ο παλιός μου φίλος ο Μετίν Κουλούνκ ενθουσιάστηκε πάλι. Είπε πως “Αν χρειαστεί σε 5 ώρες θα μπούμε στην Αθήνα”. Εσείς τελευταία μπήκατε στην Συρία, λέγοντας πως θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Εμεβί της Δαμασκού. Αλλα αν δεν δώσει άδεια ή Ρωσία, ούτε χαρταετό δεν μπορείτε να πετάξετε από την άλλη πλευρά των συνόρων.

Προφανώς η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών και αγνών ανθρώπων μας. Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανένα να υποφέρει. Μα τι απατεωνία είναι αυτή ; Μα τι ρεζιλίκι είναι αυτό ; Μεγαλύτερο ακόμη ρεζιλίκι είναι και το “Είμαστε ενάντιοι στα επιτόκια”.

Μα για όνομα του Θεού, υπάρχει μεγαλύτερος τοκογλύφος από το κράτος ; Ούτε οι τοκογλύφοι δεν βάζουν τους τόκους που βάζει το κράτος, όταν δεν πληρώνονται έγκαιρα τα δάνεια από τις κρατικές τράπεζες, το νερό και τα άλλα χρέη προς το κράτος. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς στο θέμα των επιτοκίων….

Το σεβάσμιο κράτος μας σε αυτή την περίοδο κρίσης, πρέπει καταρχήν να σταματήσει τα επιτόκια σε αυτά που έχει να παίρνει. Από την μια πουλάτε αμέσως την πατρίδα μας το Αν. Τουρκιστάν για τα χρήματα που θα έρθουν από την Κίνα και από την άλλη δηλώνετε πως θα μπείτε σε 5 ώρες στην Αθήνα. (Αν σκοπός είναι η εξαπάτηση, είναι μάταιο, κανένας δεν ξεγελιέται)¨


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.