Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ... Λέσβος: Η τουρκική ακτοφυλακή κατευθύνει λέμβο με μετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, τα τουρκικά σκάφη έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ παράλληλα μία τουρκική ...








Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, τα τουρκικά σκάφη έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ παράλληλα μία τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “πραγματοποιήθηκαν επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας από το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και από τα περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, με τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, προκειμένου να παραλάβουν τους επιβαίνοντες της λέμβου, με αρνητικά αποτελέσματα. Η λέμβος με τους αλλοδαπούς, δεν εισήλθε καθόλου στα ελληνικά χωρικά ύδατα και οι επιβαίνοντές της περισυνελέγησαν τελικά από τις τουρκικές ακταιωρούς”.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, επισημαίνει ότι “για μια ακόμα φορά, η Τουρκία συμπεριφέρθηκε ως κράτος – πειρατής στο Αιγαίο” και τονίζει πως “η έγκαιρη και ψύχραιμη αντίδραση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, απέτρεψε την παραβίαση των συνόρων μας και σταμάτησε την εξέλιξη του επεισοδίου”.
Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.