Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χρησμός Κρεμλίνου: Οι επαφές Πούτιν – Μπάιντεν ίσως γίνουν πριν την πρωτοχρονιά, ίσως και όχι

Μάλλον με χρησμό μοιάζουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σχετικά με τις επικείμενες επαφές – άγνωστο ποιάς μορφ...







Μάλλον με χρησμό μοιάζουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σχετικά με τις επικείμενες επαφές – άγνωστο ποιάς μορφής – ανάμεσα στον Ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

«Για το πότε θα υπάρξουν οι επαφές (Πούτιν και Μπάιντεν) προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής αντίληψη. Πρέπει να περιμένουμε. Είναι πιθανόν να γίνουν πριν από το Νέο Έτος; Ναι, είναι πιθανόν. 

Όμως, ίσως και αργότερα. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο θα συμπέσουν τα χρονοδιαγράμματα εργασίας των δύο προέδρων και ποια συγκεκριμένα μορφή (επικοινωνίας) θα επιλέξουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου στο πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης.

Νωρίτερα ο Πεσκόφ, αναφερόμενος στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν χθες Τετάρτη οι επικεφαλής ασφαλείας Ρωσίας και ΗΠΑ Νικολάι Πατρούσεφ και Τζέικ Σάλιβαν, είπε ότι ήταν μέρος της προετοιμασίας των επικείμενων συνομιλιών μεταξύ των προέδρων Βλάντιμιρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν δηλώνοντας στους δημοσιογράφους, ότι συγκεκριμένες συμφωνίες ως προς τις επαφές Πούτιν-Μπάιντεν προς το παρόν δεν υπάρχουν, αλλά «όλα είναι πιθανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.