Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατέβασε παντελόνι και εσώρουχο μπροστά στην κοπέλα... Εντοπίστηκε ο επιδειξίας στο κέντρο του Βόλου

Την υπόθεση με τον επιδειξία που εμφανίστηκε σε δύο περιπτώσεις ξημερώματα της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου στο κέντρο του Βόλου, εξιχνίασε η Υποδ...







Την υπόθεση με τον επιδειξία που εμφανίστηκε σε δύο περιπτώσεις ξημερώματα της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου στο κέντρο του Βόλου, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά από καταγγελία 20χρονης φοιτήτριας.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η κοπέλα βρισκόταν στο κέντρο του Βόλου, μπήκε σε πολυκατοικία, ο δράστης την ακολούθησε και χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει, προφασιζόμενος ότι θέλει να πάει σε κάποιο διαμέρισμα.

Η φοιτήτρια του άνοιξε και όταν αυτός μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας κατέβασε μπροστά της το παντελόνι και το εσώρουχό του… Τότε η γυναίκα το έσπρωξε και τον έβγαλε από την πολυκατοικία.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από βιντεοσκοπικό υλικό, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου και άσκηση δίωξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.