Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο απαγωγέας της «Μαντλίν της Αυστραλίας» είχε εμμονή με τις παιδικές κούκλες -Τι αποκαλύπτεται

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τον 36χρονο Τέρενς Κέλι, απαγωγέα της Κλίο Σμιθ, της τετράχρονης που είχε γίνει γνωστή ως η «Μαντλίν ...







Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τον 36χρονο Τέρενς Κέλι, απαγωγέα της Κλίο Σμιθ, της τετράχρονης που είχε γίνει γνωστή ως η «Μαντλίν της Αυστραλίας», λόγω κάποιων ομοιοτήτων στις δύο υποθέσεις.

Το κοριτσάκι βρέθηκε χθες τα ξημερώματα καλά στην υγεία του, κλειδωμένο στο σπίτι του 36χρονου. Λίγη ώρα νωρίτερα, η τοπική αστυνομία στην περιοχή αυτή στη Δυτική Αυστραλία είχε συλλάβει τον Κέλι

Ο Κέλι συνελήφθη, ανακρίθηκε και εν συνεχεία οδηγήθηκε στο κελί του, όπου τον ξυλοκόπησε συγκρατούμενός του όταν έμαθε τι είχε κάνει, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ακόμη

Οπως αποκαλύπτεται τώρα, σύμφωνα με την «Daily Mail», ο 36χρονος άνδρας είχε εμμονή με τις κούκλες Bratz και είχε ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι του γεμάτο τέτοιες κούκλες.

Σήμερα ο 36χρονος οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες για την απαγωγή της 4χρονης Κλίο από τη σκηνή της οικογένειάς της, πριν από 18 ημέρες, ενώ έκαναν διακοπές σε κάμπινγκ.

Μάλιστα, ο 36χρονος, κατά τη μεταγωγή του στο δικαστήριο, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, φωνάζοντας προς εκείνους «έρχομαι για εσάς».

Εν τω μεταξύ, η Κλίο, που αποκαλούν «Η Μαντλίν της Αυστραλίας», φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της, Ελι Σμιθ, για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωσή της.

Η αστυνομία έχει δώσει λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς πιστεύει ότι ο Κέλι απήγαγε την Κλίο ή πώς έφτασε από το κάμπινγκ από όπου απήγαγε τη μικρή, αλλά τα προφίλ στο Facebook που συνδέονται με τον Κέλι δίνουν την εικόνα μιας βαθιά παράξενης προσωπικότητας.

Ο Κέλι χρησιμοποιούσε έναν λογαριασμό, με το επίθετο «Bratz DeLuca», όπου περιέγραφε λεπτομερώς την εμμονή του με τις κούκλες μόδας Bratz. Εκεί είχε αναρτήσει εικόνες ενός δωματίου γεμάτου με παιδικές κούκλες και άλλα παιδικά παιχνίδια.

«Λατρεύω τις κούκλες μου», έγραφε σε μια ανάρτησή του, ενώ σε μια άλλη σημείωνε: «Μου αρέσει να πηγαίνω τις κούκλες μου βόλτα με το αυτοκίνητο, να τους φτιάχνω τα μαλλιά και να βγάζω selfies δημόσια». Σε μια άλλη ανάρτηση περιέγραψε τον εαυτό του ως «το μικρό παιδί της μαμάς».




Ο Κέλι ισχυριζόταν επίσης ότι ήταν πατέρας πολλών παιδιών -εκ των οποίων τουλάχιστον μιας κόρης- αν και γείτονες που τον γνώριζαν λένε ότι είναι άτεκνος.

Ένα από τα προφίλ του Κέλι, μάλιστα, ακολούθησε ακόμη και τη μητέρα της Κλίο, Ελι Σμιθ, η οποία χρησιμοποιούσε όλο αυτό το διάστημα το προφίλ της ζητώντας βοήθεια για να βρει την εξαφανισμένη τετράχρονη κόρη της.

Στον κήπο του σπιτιού του 36χρονου, πάντως, δεν υπάρχουν παιχνίδια, ενώ στα παράθυρα υπήρχαν κουρτίνες σκίασης που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να δει στο εσωτερικό του.

Νωρίτερα σήμερα, ντέτεκτιβ της αυστραλιανής αστυνομίας είπε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να επιβεβαιώσει τις αναφορές για την ύπαρξη ενός δωματίου παιχνιδιών στο σπίτι του 36χρονου ούτε και την εμμονή του με τις κούκλες.

«Σας ενημερώσαμε ότι όταν βρήκαμε τη μικρή τα φώτα ήταν αναμμένα και το κορίτσι έπαιζε με παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνο που θέλω να πω, τα υπόλοιπα θα τα εξετάσουν τα δικαστήρια. Υπάρχουν ορισμένες πτυχές που είναι στοιχεία της υπόθεσης και πραγματικά δεν θέλω να πω κάτι που θα προδικάσει την απόφαση».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.