Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μακελειό στις Γιορτές... Τζιχαντιστές καμουφλαρισμένοι σε Χριστιανούς θα αιματοκυλίσουν την Ευρώπη...!!! Τι λένε οι Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες...

Αποκαλύψεις από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες -Εγχειρίδιο 58 σελίδων τονίζει τη σημασία του αιφνιδιασμού κατά την εκτόξευση μιας επίθεσ...







Αποκαλύψεις από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες -Εγχειρίδιο 58 σελίδων τονίζει τη σημασία του αιφνιδιασμού κατά την εκτόξευση μιας επίθεσης, για να προκαλέσει το μέγιστο αντίκτυπο

Ένα τρομερό σχέδιο φέρονται σύμφωνα με βρετανικές υπηρεσίες να απεργάζονται δεκάδες ομάδες Τζιχαντιστών και ο ISIS, κατά των Ευρωπαίων τις ημέρες των Χριστουγέννων για την διενέργεια πιθανών κτυπημάτων όπως αυτό πρόσφατα στην Βρετανία.

Οδηγία της ανώτατης ηγεσίας του ISIS δημιουργεί ειδικές ομάδες ακραίων Τζιχαντιστών, οι οποίοι προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, θα «φορούν ακόμα και χριστιανικούς σταυρούς» και «θα αποφεύγουν να έχουν γένια», για να κοροϊδεύουν τις υπηρεσίες επιβουλής του νόμου, και να κινούνται ευκολότερα στις πόλεις της ΕΕ για τα ύποπτα σχέδια τους.

Το ISIS εκπόνησε ένα τρομερά βρώμικο σχέδιο για να εξαπατήσει τις κυβερνήσεις, συμβουλεύοντας τους επίδοξους τζιχαντιστές να φορούν τον χριστιανικό σταυρό και να ξυρίζουν τα γένια τους, αποκάλυψε εγχειρίδιο τρομοκρατίας που βρέθηκε τυχαία σε επιχείρηση των Βρετανών αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, ο ύποπτος για τρομοκρατία Emad Al Swealmeen, φέρεται να ήταν χριστιανός προσήλυτος που προηγουμένως ζούσε και προσευχόταν με ένα ζευγάρι στο Λίβερπουλ.

Ο Al Swealmeen κατονομάστηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021, από την βρετανική αστυνομία ως ο νεκρός βομβιστής στο τρομοκρατικό περιστατικό που έλαβε χώρα έξω από το Γυναικείο Νοσοκομείο του Λίβερπουλ την Κυριακή.
Ήταν ο επιβάτης ενός ταξί που καταστράφηκε από την έκρηξη.

Ο 32χρονος πιστεύεται ότι έζησε για λίγο στο σπίτι του Μάλκολμ και της Ελίζαμπεθ Χίτσκοτ το 2017. Εννοείται ότι ήταν αιτών ασύλου που είχε ασπαστεί τον χριστιανισμό. Το ζευγάρι τον περιέγραψε ως «υπέροχο τύπο».

Όταν ρωτήθηκαν αν σοκαρίστηκαν από το περιστατικό, απάντησαν: «Πολύ».

Το επίπεδο εθνικής τρομοκρατικής απειλής του Ηνωμένου Βασιλείου από τότε έχει αυξηθεί από σημαντικό σε πολύ σοβαρό, πράγμα που σημαίνει ότι περαιτέρω επιθέσεις θεωρούνται "πολύ πιθανές" ενόψει Χριστιουγένων.

Αποκαλύφθηκε ότι ο ISIS, είχε κυκλοφορήσει ένα ανατριχιαστικό εγχειρίδιο για επίδοξους τζιχαντιστές. Αυτό το βιβλιαράκι που συνέταξε το Ισλαμικό Κράτος, έδινε συμβουλές στα επίδοξα μέλη του τζιχάντ για το πώς θα μπορούσαν να επιτεθούν σε πόλεις στην Δύση.

Το φυλλάδιο, που ονομάζεται «Οδηγίες ασφάλειας για τους Μουτζαχεντίν μοναχικούς λύκους», είχε κοινοποιηθεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδωσε μια ανατριχιαστική εικόνα για τα επίπεδα προετοιμασίας που είχαν ακραίοι ισλαμιστές στην Ευρώπη.

Το εγχειρίδιο 58 σελίδων τονίζει τη σημασία του αιφνιδιασμού κατά την εκτόξευση μιας επίθεσης, για να προκαλέσει το μέγιστο αντίκτυπο.

Ισχυρίζεται ότι οι εγχώριοι τρομοκράτες είναι λιγότερο πιθανό να γίνουν αντιληπτοί και συνεχίζει με λεπτομέρειες πώς τα νυχτερινά μαγαζιά, με δυνατή μουσική και μεθυσμένους ανθρώπους, είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη για να υλοποιηθούν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Το βασικό στοιχείο του φυλλαδίου τονίζει την ανάγκη των επίδοξων “στρατιωτών” του Ισλάμ να εναρμονιστούν με τον δυτικό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας να «μοιάζουν με μουσουλμάνο», για να μείνουν εκτός εμβέλειας των ραντάρ των υπηρεσιών ασφαλείας.

Ένα ανατριχιαστικό τμήμα των οδηγιών, παροτρύνει τους Τζιχαντιστές να φορούν χριστιανικό σταυρό, να χρησιμοποιούν aftershave, να κόβουν τα γένια τους και να αποφεύγουν τις συναντήσεις για προσευχή αλλά και τα τζαμιά, για να αποφύγουν τον εντοπισμό των αρχών.

Η εισαγωγή του φυλλαδίου, το οποίο έχει μεταφραστεί στα αγγλικά για όσους δεν μιλούν αραβικά, αναφέρει: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σήμερα, στην εποχή των μοναχικών λύκων, τα αδέρφια στη Δύση πρέπει να γνωρίζουν μερικά σημαντικά πράγματα για την ασφάλεια για να εξασφαλίσουν την επιτυχία στις δραστηριότητές τους.

«Πιστεύουμε ότι πολλοί μη αραβόφωνοι αδελφοί θα το έβρισκαν ενδιαφέρον και θα μπορούσαν να το εφαρμόσουν στις ευλογημένες επιχειρήσεις τους».

Δίνονται συμβουλές ακόμη και για το τι κοσμήματα να φοράνε οι ισλαμιστές επίδοξοι δολοφόνοι, και σε ποιο χέρι να φοράνε ρολόι.

«Αν μπορείτε να αποφύγετε να έχετε γένια, να φοράτε ρούχα ευρωπαϊκά, να χρησιμοποιείτε αρώματα, είναι καλύτερα. «Επιτρέπεται να φοράτε κολιέ που να δείχνει χριστιανικό σταυρό.

Όπως γνωρίζετε, οι Χριστιανοί, ή ακόμα και οι άθεοι Δυτικοί με χριστιανικό υπόβαθρο, φορούν σταυρούς στα περιδέραια τους.

Μη φοράτε όμως σταυρό εάν έχετε ένα μουσουλμανικό όνομα στο διαβατήριό σας, καθώς αυτό μπορεί να φανεί περίεργο, για αυτό αλλάξτε και τα ονόματα σας.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άρωμα, μην χρησιμοποιείτε μη αλκοολούχο άρωμα που χρησιμοποιούν οι Μουσουλμάνοι, αντίθετα χρησιμοποιήστε αλκοολούχο άρωμα όπως κάνουν όλοι, και αν είστε άντρας, χρησιμοποιήστε άρωμα για άνδρες”, αν αναφέρουν πολλές οδηγίες προς “ναυτιλλομένους” επίδοξους δολοφόνους του ISIS.

Το “τέρας” τις ακραίας ισλαμικής τρομοκρατίας απειλεί ξεκάθαρα την ΕΕ, 2500 χρόνια μετά τον Μαραθώνα και την χιλιόχρονη βυζαντινή αυτοκρατορία που κρατούσε τα “μπόσικα” στους ακραίους μουσουλμάνους.

Ο κίνδυνος για την ήπειρο μας είναι τεράστιος λόγω του μεγάλου αριθμού Μουσουλμάνων που έχουν εισέλθει στην Ευρώπη, ένα μικρό μέρος των οποίων, είναι στρατολογημένοι στον ISIS. pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.