Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα Bayraktar αποδείχτηκαν Άχρηστα! Γιατί φοβούνται να τα χρησιμοποιήσουν οι Ουκρανοί...

Aυτά τα drones είναι εντελώς άχρηστα», τονίζει Ρώσος αναλυτής. Τα ουκρανικά Bayraktar TB2 αποδείχθηκαν εντελώς άχρηστα στο Donbass. Το Κίεβ...





Aυτά τα drones είναι εντελώς άχρηστα», τονίζει Ρώσος αναλυτής.

Τα ουκρανικά Bayraktar TB2 αποδείχθηκαν εντελώς άχρηστα στο Donbass.

Το Κίεβο ακόμα δεν είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει τα τουρκικά Bayraktar σε μια ενιαία, επίσημα επιβεβαιωμένη επίθεση στις θέσεις των φιλορώσων, σημειώνει το πρακτορείο Avia.pro.

Η ποσότητα πυρομαχικών που μπορεί να μεταφέρει το drone Bayraktar TB2 είναι πολύ περιορισμένη.

Από αυτή την άποψη, το χτύπημα ενός τουρκικού UAV είναι δυνατό μόνο σε ξεχωριστούς στόχους – ως επιθετικό όπλο.

«Aυτά τα drones είναι εντελώς άχρηστα», τονίζεται.

«Στη Λιβύη, τη Συρία και το Καραμπάχ, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 ήταν πιο αποτελεσματικά λόγω της σημαντικής επίγειας και αεροπορικής υποστήριξης», σημειώνεται στο Avia.pro.

«Το μόνο πλεονέκτημα αυτού του drone είναι η ικανότητα διόρθωσης των χτυπημάτων πυροβολικού, ωστόσο, οι μονάδες DPR, χρησιμοποιώντας παρόμοια όπλα, μπορούν να αντεπιτεθούν» , δήλωσε αναλυτής στο Avia.pro.

Επιπλέον, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-400 προσδιορίζουν εύκολα την τρέχουσα θέση του Bayraktar TB2 ενώ δεν έχει κανένα σημαντικό πρόβλημα για να τα χτυπήσει, τονίζουν οι Ρώσοι.

Επιπλέον, όπως υπογραμμίζεται, «τα drones μπορούν εύκολα να καταρριφθούν από συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου – απλά πρέπει να είναι γνωστή τη θέση τους».

Tην ίδια ώρα, ιδιαίτερη προβολή έχει στα τουρκικά ΜΜΕ η είδηση για το… εμιρετιανό Bayraktar.

Πρόκειται για drone της κρατικής αμυντικής βιομηχανίας των ΗΑΕ το οποίο παρουσιάστηκε σε έκθεση στο Ντουμπάι και είναι ίδιο (σ.σ. και σε εμφάνισή και σε επιδόσεις) με τα τουρκικά Bayraktar.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.