Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανός ο ληστής ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ του Μάριου στην Τούμπα! Τον έπιασαν στο σπίτι που έμενε...

Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη, στη Θεσσαλονίκ...





Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης συνελήφθη στο σπίτι στο οποίο διαμένει, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, νωρίς το πρωί της Δευτέρας . Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, πρόκειται για έναν 27χρονο από την Αλβανία.

Το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη ένας 35χρονος Έλληνας, που φέρεται να είναι συνεργός του . Επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες.
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 44χρονος υπάλληλος που δολοφονήθηκε

Ο 44χρονος Μάριος, που δέχθηκε την επίθεση μέσα στο κατάστημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ λίγο αργότερα κατέληξε.


Ο 44χρονος Μάριος, περιγράφεται από διπλανούς καταστηματάρχες ως ένας ήρεμος άνθρωπος που δούλευε στο συγκεκριμένο κατάστημα για να βγάζει λίγα χρήματα. Εργαζόταν κυρίως στη βραδινή βάρδια, αλλά πήγαινε και άλλες ώρες στο μαγαζί.

Ο άτυχος Μάριος πάλεψε να μείνει ζωντανός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο έως το πρωί, για να καταλήξει, δυστυχώς, περίπου στις 9:00, καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον ληστή με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι του προκάλεσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.