Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ... Ισλαμιστής Σύρος προετοίμαζε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο

Οι γερμανικές Αρχές αρχές απήγγειλαν κατηγορίες σε ένα Σύρο, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), ότι προετοίμαζε τρο...







Οι γερμανικές Αρχές αρχές απήγγειλαν κατηγορίες σε ένα Σύρο, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), ότι προετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση στη χώρα.

Το Associated Press, επικαλούμενο Γερμανούς εισαγγελείς, μετέδωσε ότι ο ύποπτος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως Abdullah H. σύμφωνα με τους γερμανικούς κανόνες απορρήτου, κατηγορήθηκε σε δικαστήριο στην πρωτεύουσα Βερολίνο για προετοιμασία σοβαρής πράξης βίας και χρηματοδότηση τρομοκρατίας.

Ο Σύρος υπήκοος συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2019 σε άλλη υπόθεση, ανέφεραν οι εισαγγελείς χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ύποπτος το 2019 είχε σχεδιάσει να πραγματοποιήσει μια επίθεση στη Γερμανία που θα ήταν παρόμοιας κλίμακας με προηγούμενες επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη, δήλωσαν ομοσπονδιακοί εισαγγελείς, προσθέτοντας ότι στόχος του ήταν να σκοτώσει ή να τραυματίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο άνδρας είχε αποκτήσει υλικό για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, όπως ακετόνη, υπεροξείδιο του υδρογόνου και θειικό οξύ.

«Επίσης, φέρεται να έκανε έρευνες σχετικά με τη χρήση συνηθισμένου λιπάσματος ως εκρηκτικό, απέκτησε διάφορα μεταλλικά μέρη και εργαλεία και άρχισε να κατασκευάζει ένα υποπολυβόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.