Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΟΎΤΣΟΥ ΓΟΎΤΣΟΥ... Σε ένα «ιδιαίτερο δείπνο» ο υιός Σόρος με τον Έντι Ράμα στα Ηλύσια!

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, βρίσκεται στη Γαλλία για να παραστεί στο Φόρουμ Ειρήνης, ενώ ο Άλεξ, γιος του δισεκατομμυριούχου Τζ...







Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, βρίσκεται στη Γαλλία για να παραστεί στο Φόρουμ Ειρήνης, ενώ ο Άλεξ, γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, δημοσίευσε μια φωτογραφία εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του από τη συνάντηση τους, στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Ο γιος Σόρος θεωρώντας τον Ράμα ως αδελφό του, έγραψε ότι η συνάντηση εντάσσεται στο Φορούμ Ειρήνης που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου.

«Αδέρφια στα Ηλύσια. Ένα ιδιαίτερο δείπνο στο Φόρουμ της Ειρήνης», γράφει ο Σόρος.

Αυτή είναι η τέταρτη συγκέντρωση του Φόρουμ Ειρήνης του Παρισιού, το οποίο εστιάζεται στις παγκόσμιες προκλήσεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης μετά την πανδημία του COVID-19 και στη σημασία της οικονομικής ανάκαμψης.

Μια άλλη συζήτηση αναμένεται να είναι για την προστασία του κλίματος καθώς και για την ισότητα των φύλων. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, που δεν χάνει τέτοιες εκδηλώσεις.

Στο Φόρουμ συμμετέχουν εκατοντάδες από την πολιτική, παράγοντες της κοινωνίας των πολιτών, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι ΜΚΟ, ειδικοί κ.λπ.

Shqiperja.com

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.