Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΟΠΥ ΠΕΪΣΤ» Ο ΕΒΡΟΣ...!!! Λευκορωσία: Δίνουν δακρυγόνα στους μετανάστες για να επιτεθούν στις πολωνούς στρατιώτες

ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Ή ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ; Τις εικόνες στα Ελληνοτουρκικά σύνορα όταν...






ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Ή ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;

Τις εικόνες στα Ελληνοτουρκικά σύνορα όταν ο Ερντογάν εργαλειοποιούσε τα καραβάνια των προσφύγων στον Έβρο θύμισε η χθεσινή νύχτα στα σύνορα Πολωνίας - Λευκορωσίας.

Η κατάσταση χθες το βράδυ κλιμακώθηκε όταν λευκορωσικά στρατεύματα έσκισαν τον φράχτη και εμπόδισαν του Πολωνούς στρατιώτες να τον στήσουν ξανά ώστε αποτρέψουν τη διέλευση μεταναστών.

Τα πλάνα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι χαρακτηριστικά αφού φαίνεται πως πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στα σύνορα έχουν οπλιστεί με δακρυγόνα από τον στρατό της Λευκορωσίας και λέιζερ με τα οποία «τυφλώνουν» τον πολωνικό στρατό στην προσπάθειά τους να περάσουν.

Ώρες νωρίτερα οι δυνάμεις της Λευκορωσίας είχαν καταστρέψει μέρος συρματοπλέγματος που χωρίζει τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης.

Βρέθηκε νεκρός ένας νεαρός Σύρος μετανάστης

Το άψυχο σώμα ενός νεαρού Σύρου βρέθηκε στην Πολωνία κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η πολωνική αστυνομία το Σάββατο, εν μέσω της αυξανόμενης διεθνούς έντασης, που έχει προκαλέσει η μεταναστευτική κρίση στην περιοχή.

Χιλιάδες μετανάστες από τη Μέση Ανατολή έχουν βρει καταφύγιο, σε συνθήκες παγετού, στα δάση των συνόρων μεταξύ της Λευκορωσίας και των κρατών της ΕΕ, Πολωνίας και Λιθουανίας, οι αρχές των οποίων αρνούνται να τους αφήσουν να περάσουν.

«Χθες, στο δάσος, κοντά στα σύνορα, βρέθηκε το σώμα ενός νεαρού Σύρου», ανέφερε η πολωνική αστυνομία στο Twitter, προσθέτοντας πως δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει τα αίτια του θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.