Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ στους συνεργάτες του ΕΧΘΡΟΥ! «Έστειλα στην Ευρώπη αναφορές που συνέταξαν ΜΚΟ από την Ελλάδα»…

Ο πρόεδρος της βουλής Μουσταφά Σεντοπ ασκώντας κριτική στην πολιτική που ασκεί η Ελλάδα κατά των μεταναστών στη θάλασσα του Αιγαίου συνέχισ...







Ο πρόεδρος της βουλής Μουσταφά Σεντοπ ασκώντας κριτική στην πολιτική που ασκεί η Ελλάδα κατά των μεταναστών στη θάλασσα του Αιγαίου συνέχισε λέγοντας τα εξής :

“Το γεγονός ότι η Ελλάδα ασκεί απάνθρωπες πρακτικές όπως το να σπρώχνει βάρκες με μετανάστες και να τις βυθίζει και το ότι η Ευρώπη παρά το ότι έχει αποδειχθεί αυτό επανειλημμένα παραμένει σιωπηλή, αποτελεί ένα πρόβλημα ανθρωπιάς. Εγώ αναφορές που συνέταξαν στην Ελλάδα κάποιες ΜΚΟ με μία επικεφαλίδα τις έστειλα σε πολλές αρχές στην Ευρώπη. Όταν την ώρα που υπάρχει μία τόσο μεγάλη ανθρωπιστική κρίση κάποιοι πολιτικοί στην Ευρώπη δηλώνουν πως έφτασαν στα σύνορά μας αυτό πέρα από ανθρωπιστικό θεμα καταδεικνύει και ένα ξεχωριστό θέμα ανθρωπιάς. Στον κόσμο που ζούμε δεν μπορεί να λέμε πως κάποιες χώρες έχουν μόνο ευθύνες ενώ κάποιες άλλες έχουν μόνο δικαιώματα. Επιθυμώ να υπενθυμίσω στην Ευρώπη ότι απέναντι σε αυτή την ανθρωπιστική κρίση έχουν ένα χρέος συνείδησης και ανθρωπιάς απέναντι σε αυτούς που κάποτε εκμεταλλεύονταν”

……………..
https://www.haberler.com/tbmm-baskani-sentop-avrupa-dan-goc-krizinin-14560485-haberi/

28/11/2021

Σχ. https://tourkikanea.gr: Είναι φανερό το τίνος τα συμφέροντα (ηθελημένα ή άθελα) προωθούν κάποιες ΜΚΟ…
Και ανάλογη θα έπρεπε να είναι και η στάση του κράτους εναντίον τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.