Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύριος «πρόσφυγας» στη Γερμανία... μαχαίρωσε ανυποψίαστους ανθρώπους μέσα σε τρένο !

Σε μία επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στην Γερμανία ένας πρόσφυγας από την Συρία μαχαίρωσε τουλάχιστον 3 άτομα. Γυναίκες για να αμυνθούν πήραν...







Σε μία επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στην Γερμανία ένας πρόσφυγας από την Συρία μαχαίρωσε τουλάχιστον 3 άτομα. Γυναίκες για να αμυνθούν πήραν μπουκάλια από τζελ μαλλιών.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Βild, το πρωί της 6ης Νοεμβρίου τοπική ώρα σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι σε τρένο υψηλής ταχύτητας από το Ρέγκενσμπουργκ προς τη Νυρεμβέργη στη νότια Γερμανία. Ένας Σύριος μαχαίρωσε τουλάχιστον τρία άτομα.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι καθώς το τρένο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα ακούστηκε μία ξαφνική φωνή από το βαγόνι 4, όταν μία ομάδα επιβατών φώναξε πως “Υπάρχουν μαχαίρια”.

Υπήρξε χάος. Μία γυναίκα φέρεται να υπερασπίστηκε τον εαυτό της με ένα μπουκάλι από λακ ενώ ο οδηγός του τρένου χρησιμοποίησε πυροσβεστήρα για να εξουδετερώσει τον δράστη.

Στο τρένο σήμανε σύντομα συναγερμός και σταμάτησε στην μικρή πόλη Σόιμπερσντορφ. Έφτασε η αστυνομία η οποία εξουδετέρωσε τον μαχαιροβγάλτη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο κάτοχος του μαχαιριού ήταν ένας Σύρος 27 χρόνων που εισήλθε στη Γερμανία ως πρόσφυγας το 2014 ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα σαφή τα κίνητρα του. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις επιβάτες άντρες ένας εκ των οποίων ήταν 60 ετών. Ένας νεαρός άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά με πολλά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και το κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ώρα του συμβάντος το τρένο βρισκόταν περίπου 300 επιβάτες. Μετά την επίθεση όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν από το τρένο και ερευνήθηκαν από την αστυνομία.

Μετά την επίθεση ο σιδηρόδρομος από το Ρέγκενσμπουργκ προς τη Νυρεμβέργη έκλεισε Για αρκετές ώρες και το τρένο άρχισε να λειτουργεί ξανά στις 6:00 το απόγευμα.

min.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.