Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λάρισα: Καθηγήτρια κατήγγειλε τον προϊστάμενό της για βιασμό... Η βόλτα κατέληξε σε εφιάλτη

Η καταγγελία μίας γυναίκας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον προϊστάμενό της, έχει προκαλέσει σοκ στη Λάρισα.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημε...







Η καταγγελία μίας γυναίκας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον προϊστάμενό της, έχει προκαλέσει σοκ στη Λάρισα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερία”, η γυναίκα εργάζεται σε περιφερειακή υπηρεσία που εδρεύει στη Λάρισα και υπέβαλε μήνυση προ ημερών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας. Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, σύμφωνα με πληροφορίες, διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η εργαζόμενη, στις 17 Σεπτεμβρίου, βγήκε με τον προϊστάμενό της για διασκέδαση στα παράλια του νομού. Η ίδια δήλωσε πως είχε εμπιστοσύνη στον προϊστάμενό της. Ωστόσο, η βόλτα κατέληξε σε έναν εφιάλτη για εκείνη. Στις 11 Οκτωβρίου κατατέθηκε μήνυση, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να διατάξει προκαταρκτική στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο η μηνύτρια όσο και μάρτυρες, με απόλυτη μυστικότητα.

Πληροφορίες της εφημερίδας από την πλευρά της μηνύτριας, αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, υποβλήθηκε έκθεση ιδιωτικού εργαστηρίου, σύμφωνα με την οποία διαπιστώθηκε η ύπαρξη γενετικού υλικού άνδρα στο φόρεμα της γυναίκας.

Η μηνυτήρια αναφορά κοινοποιήθηκε στο υπουργείο, όπου υπάγονται μηνύτρια και μηνυόμενος. Η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ως εκ τούτου δεν έχει απαγγελθεί ακόμη κάποια κατηγορία σε βάρος του προϊσταμένου, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.