Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ στην Πρέβεζα: Χειροπέδες σε δάσκαλο δημοτικού που κατηγορείται ότι έδειξε γυμνή φωτογραφία του σε μαθητές

Ο 63χρονος εκπαιδευτικός συζητούσε με τα παιδιά του σχολείου κατά την διάρκεια του διαλείμματος και προθυμοποιήθηκε να τους δείξει διάφορες...







Ο 63χρονος εκπαιδευτικός συζητούσε με τα παιδιά του σχολείου κατά την διάρκεια του διαλείμματος και προθυμοποιήθηκε να τους δείξει διάφορες φωτογραφίες από το κινητό του

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Πρέβεζας η σύλληψη ενός 63χρονου δάσκαλου που φέρεται ότι έδειξε φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο από το κινητό του τηλέφωνο στους ανήλικους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου του χωριού στο οποίο διδάσκει!

Ο 63χρονος εκπαιδευτικός συζητούσε με τα παιδιά του σχολείου κατά την διάρκεια του διαλείμματος και προθυμοποιήθηκε να τους δείξει διάφορες φωτογραφίες τοπίων από το κινητό του. Ωστόσο, φαίνεται ότι μιας από αυτές είχε άσεμνο περιεχόμενο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να σοκαριστούν. Όταν σχόλασαν, μία από τις μαθήτριες ενημέρωσε τους γονείς της για το περιστατικό και εκείνοι έσπευσαν να το καταγγείλουν στην Αστυνομία.

Άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος εντόπισαν την Τετάρτη τον εκπαιδευτικό και του πέρασαν χειροπέδες, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της μαθήτριας. Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δεν είχε πρόθεση να δείξει την φωτογραφία με το άσεμνο περιεχόμενο στα ανήλικα παιδιά. Ωστόσο, έπεσε πάνω σε αυτήν, την στιγμή που τους έδειχνε τις υπόλοιπες και δεν πρόλαβε να την κρύψει. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα καλέσει για εξηγήσεις τον 63χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.