Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σάμος: Σε οδό «Άρη και Κλαίρης» μετονομάστηκε ο δρόμος που έχασαν τη ζωή τους από το σεισμό οι δυο μαθητές

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθες, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, από τον φονικό σεισμό των των 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στη Σάμο κ...







Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθες, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, από τον φονικό σεισμό των των 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στη Σάμο και έγινε η αιτία να χάσουν τη ζωή τους δύο νέα παιδιά, ο 17χρονος Άρης και η 15χρονη Κλαίρη.

Τα άτυχα παιδιά καταπλακώθηκαν από την κατάρρευση τοίχου, ενώ επέστρεφαν από το σχολείο.

Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των δύο αδικοχαμένων παιδιών, το δημοτικό συμβούλιο του νησιού αποφάσισε τη μετονομασία του δρόμου όπου έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο από «Μνησάρχου» σε «Μαθητών Άρη και Κλαίρης».

«Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τη μνήμη των δύο αδικοχαμένων μαθητών στον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020», δήλωσε για την απόφαση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Κολλάρος.

Η ανάρτηση του πατέρα που ραγίζει καρδιές

Ο πατέρας του Άρη ράγισε καρδιές με μία ανάρτηση στο Facebook, όπου θυμήθηκε τα τελευταία λόγια του με τον γιο του, λίγα μόλις λεπτά πριν συμβεί το μοιραίο.

«Ένας χρόνος μετά… Ένας χρόνος που πέρασε πολύ δύσκολα στην καθημερινότητα μα πέρασε και πολύ γρήγορα.

»Δεν ξέρω πως πρέπει να το εξηγήσω.

»Σε μια άλλη ζωή… ο Άρης και η Κλαίρη είναι μαζί… και ζούνε αυτό που δεν πρόλαβαν να ζήσουν στην επίγεια ζωή.

»Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και ίσως το μάθουμε όταν κι εμείς φύγουμε απ΄ αυτή τη ζωή. Άρη και Κλαίρη σας αγαπάμε», έγραψε, μεταξύ άλλων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.