Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλλά ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ τουρκόφιλοι... Φοβερή Αποκάλυψη: «Η προγιαγιά του Μπόρις Τζόνσον πουλήθηκε σκλάβα σε Τούρκο»

Η Βρετανίδα δημοσιογράφος Ρέιτσελ Τζόνσον, 56χρονη αδερφή του Βρετανού πρωθυπουργού, αποκάλυψε το οικογενειακό της υπόβαθρο. Δηλώνοντας ότ...





Η Βρετανίδα δημοσιογράφος Ρέιτσελ Τζόνσον, 56χρονη αδερφή του Βρετανού πρωθυπουργού, αποκάλυψε το οικογενειακό της υπόβαθρο. Δηλώνοντας ότι οι πρόγονοί τους κατέφυγαν στην Τουρκία αφού η Ρωσία εξόρισε τους Κιρκάσιους, η Τζόνσον εξήγησε ότι η προγιαγιά του Χανίφε Φεριντέ ήταν 13 ετών όταν πουλήθηκε στον 43χρονο Αχμέντ Χαμντί στην Κωνσταντινούπολη.

Υποστηρίζοντας ότι ο γάμος έδωσε στη Hanife «καλύτερη τύχη» και «γέννησε έναν μελλοντικό πολιτικό του οποίου ο δισέγγονος είναι παγκόσμιος ηγέτης», είπε ότι η ανακάλυψη την έκανε «όχι λυπημένη αλλά αποσπασμένη». 

Γράφοντας για τους Times, η Rachel έγραψε: «Ήταν πολύ σημαντικό για μια Κιρκάσια οικογένεια να παντρέψει την κόρη της με έναν πλούσιο έμπορο στην Κωνσταντινούπολη αντί να μείνει σε ένα φτωχό χωριό στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας για να φτάσουν στο σημερινό τους μέρος. Δηλαδή, πώς να κλάψω που δεν έμειναν σε ένα φτωχό χωριό στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας; Ο εγγονός της γέννησε έναν μελλοντικό πολιτικό που έγινε παγκόσμιος ηγέτης». είπε.

Σε μια συνέντευξη στο BBC το 2005, ο Τζόνσον δήλωσε ότι η τουρκική πλευρά του ήταν αδύναμη, αλλά είπε «αγαπώ την Τουρκία».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.