Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Τούρκοι αγόρασαν και τέταρτο θαλάσσιο γεωτρύπανο και απειλούν να κάτσουμε φρόνιμα γιατί θα το φέρουν Ανατολική Μεσόγειο!

Ένα νέο γεωτρύπανο θα αγοράσει η Τουρκία από τη Νότια Κορέα όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Yeni Safak.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Άγκυρα συζ...






Ένα νέο γεωτρύπανο θα αγοράσει η Τουρκία από τη Νότια Κορέα όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Yeni Safak. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Άγκυρα συζητούσε και με νορβηγική εταιρία για την αγορά γεωτρύπανου η οποία δεν προχώρησε καθώς η εταιρία ανησυχούσε για τυχόν προβλήματα που θα προέκυπταν εάν η Τουρκία το χρησιμοποιούσε για να πραγματοποιήσει γεωτρήσεις στη Μεσόγειο.

Η Τουρκία στράφηκε τελικά στους Νοτιοκορεάτες για την αγορά του πλοίου που φέρεται να είναι 7ης γενιάς, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν έχουν κανένα πρόβλημα εάν το γεωτρύπανό της κατευθυνθεί στη Μαύρη Θάλασσα ή την Μεσόγειο.

Η Yeni Safak αναφέρει ότι η Τουρκία σκοπεύει να κάνει γεωτρήσεις στη Μαύρη Θάλασσα για φυσικό αέριο, αλλά σε περίπτωση που η Ελλάδα και οι Ελληνοκύπριοι αυξήσουν την «ένταση» και τις «παρενοχλήσεις» τότε θα κατευθύνει πλοία της προς την Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.