Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατηγός ε.α Λάμπρος Τζούμης: Ο αναθεωρητισμός της Τουρκίας μας οδηγεί σε τροχιά σύγκρουσης

Ο Στρατηγός αναφέρεται και στην σημερινή ισορροπία δυνάμεων των δύο χωρών τονίζοντας ότι η χωρά μας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και οι ένοπλ...







Ο Στρατηγός αναφέρεται και στην σημερινή ισορροπία δυνάμεων των δύο χωρών τονίζοντας ότι η χωρά μας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να κάνουν το καθήκον τους

Οαναθεωρητισμός της Τουρκίας μας οδηγεί σε τροχιά σύγκρουσης, όχι απαραίτητα στο πεδίο αλλά διπλωματική σίγουρα δηλώνει ο Στρατηγός ε.α Λάμπρος Τζούμης στο Focus FM.

Ο στρατηγός κάνει μια ανάλυση αρχικά για τους επίδοξους διαδόχους του προέδρου Ερντογάν τονίζοντας την κρισιμότητα που κρύβει η διαδοχή για την χώρα μας μιας και η συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια του Τούρκου προέδρου έχει βοηθήσει την Ελλάδα να χτίσει συμμαχίες με γειτονικά κράτη.

Ο στρατηγός αναφέρεται αναλυτικά στο Ισραήλ και στην Αίγυπτο που υπήρξαν στο παρελθόν παραδοσιακοί σύμμαχοι της Τουρκίας.

Επίσης ο στρατηγός αναφέρεται και στην σημερινή ισορροπία δυνάμεων των δύο χωρών τονίζοντας ότι η χωρά μας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να κάνουν το καθήκον τους.

Αν χρειαζόταν να προχωρήσουμε σε μια περαιτέρω ενίσχυση ο κος Τζούμης τονίζει ότι ένα σύστημα αντιμέτρων για τα Τουρκικά drone είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα Μια βασική παρατήρηση που κάνει τέλος ο καλός αναλυτής είναι ότι η χώρα μας δεν έχει εθνική στρατηγική και πρέπει "Να σταματήσουν οι πολιτικές ηγεσίες να αλλάζουν την κόκκινη γραμμή της χώρας" αναφερόμενος φυσικά στην δήλωση του υπουργού επικρατείας για κόκκινη γραμμή 6 ναυτικών μιλίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.