Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχουν μεγάλο πόνο... ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... «Πρόκληση από την Ελλάδα-Στέλνει καταδρομείς σε τουρκικά χωριά στην Θράκη»...!!! ….

«ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΩΡΙΑ» ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΜΕΝΙΟ ΛΕΝΕ... ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΟΤΝΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΊΑ... ΣΕ ΛΙΓΟ Π...



«ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΩΡΙΑ» ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΜΕΝΙΟ ΛΕΝΕ... ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΟΤΝΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΊΑ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ...


Νέα πρόκληση από την Ελλάδα ! Αποστέλλουν μονάδες καταδρομέων σε τουρκικά χωριά στη δυτική Θράκη

Η Ελλάδα συνεχίζει τις προκλήσεις της κατά της Τουρκίας. Τελευταία η κυβέρνηση της Αθήνας συνεχίζει να μεταφέρει μονάδες καταδρομών σε τουρκικά χωριά στη δυτική Θράκη. Η ελληνική πλευρά παλαιότερα έστησε μονάδες ειδικών δυνάμεων στα τουρκικά χωριά Ορμένιο και Σουφλί. Ενώ στην Γλαύκη είχαν πραγματοποιήσει άσκηση με βαρέα όπλα στο μέσο του χωριού.

Η Ελλάδα που κλιμακώνει την ένταση σε Αιγαίο και Μεσόγειο συνεχίζει να συγκεντρώνει στρατό σε τουρκικά χωριά της δυτικής Θράκης. Το ελληνικό Γενικό Επιτελείο θα τοποθετήσει μονάδα ειδικών δυνάμεων στο Μεγάλο Δέρειο που είναι ένα από τα τουρκικά χωριά της περιοχής Σουφλίου.

Σύμφωνα με την είδηση από τη Γενί Σαφάκ οι καταδρομείς με εντολή του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας Κωνσταντίνου Φλώρου, έφτασαν στο χωριό, ενώ αναφέρεται πως θα εγκατασταθούν στο παλιό στρατόπεδο Παρασκευούδη.

Επίσης αναφέρεται πως μεταφέρθηκαν για να υπηρετήσουν στην περιοχή τέσσερα στρατιωτικά ελικόπτερα.

Οι ελληνικές αρχές υποστηρίζουν ότι η μονάδα στάλθηκε για να αποτρέψει παράνομους μετανάστες που περνάνε τα σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας και για να αποτρέψει τις δραστηριότητες διακινητών ανθρώπων. Αναφέρεται πως οι καταδρομείς θα περιπολούν 24 ώρες το 24ωρο στην περιοχή.

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Η Ελλάδα παλαιότερα ίδρυσε μονάδες καταδρομέων στα τουρκικά χωριά Ορμένιο και Σουφλί, για λόγους ασφαλείας των συνόρων. Επίσης ελληνική μονάδα ειδικών δυνάμεων είχε πραγματοποιήσει άσκηση με βαρέα όπλα στο μέσο του χωριού Γλαύκη του δήμου Μύκης.

Στην Αλεξανδρούπολη συνεχίζεται η αποστολή Αμερικανών στρατιωτών. Προχθές μεταφέρθηκαν ακόμα 375 Αμερικανοί στρατιώτες στην Αλεξανδρούπολη, για να μετάσχουν στην στρατιωτική άσκηση που θα διεξαχθεί.

https://www.sondakika.com/dunya/haber-yunanistan-dan-yeni-provokasyon-bati-trakya-daki-14561093/

https://www.sondakika.com/dunya/haber-yunanistan-dan-yeni-provokasyon-bati-trakya-daki-14561093/

Σχ.https://tourkikanea.gr Οπως καταλάβατε η φιλοκυβερνητική εφ. Γενί Σαφάκ, θεωρεί ως προκλητικό να τοποθετούνται μονάδες των ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας σε χωριά με μουσουλμάνους…

Ξεχάσαμε να ρωτήσουμε τον Ταγίπ…

Η δε γυμναστική που έκαναν 5 καταδρομείς στην είσοδο του χωριού Γλαύκη βαφτίστηκε τώρα ¨άσκηση με βαρέα όπλα στο μέσο του χωριού¨…

Άντε σε λίγα χρόνια θα μάθουμε και πόσους νεκρούς είχαν…

Λ@μόγια…

Πράκτορες και προπαγανδιστές είστε, τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.