Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ..,. Πετροπόλεμος και φωτιές στα Εξάρχια.... Μπάχαλα και στη Θεσσαλονίκη!

  Σκηνικό έντασης επικρατεί αυτή την ώρα στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ομάδα κουκουλοφόρων έχει ανάψει φωτιές σε κάδους κ...

 





Σκηνικό έντασης επικρατεί αυτή την ώρα στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ομάδα κουκουλοφόρων έχει ανάψει φωτιές σε κάδους και πετάει πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, που βρίσκονται στο σημείο.

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, είχε ολοκληρωθεί μία ώρα πριν.

Επεισόδια με μολότοφ, πετροπόλεμο, κρότου λάμψης και χημικά σημειώνονται εδώ και μία ώρα στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων και της πορείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ομάδα διαδηλωτών, με ορμητήριο το ΑΠΘ, άρχισε να πετάει μολότοφ, πέτρες και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν μέσα στη ΔΕΘ, περίπου στις 8 το βράδυ. Άλλη ομάδα έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές πίσω στο ΑΠΘ πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική έφοδο μέχρι την κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.