Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ... Προσευχή για τον Κεμάλ Ατατούρκ στο τζαμί της Αγίας Σοφίας ετοιμάζουν οι Τούρκοι

Κατατέθηκε επίσημο αίτημα στο Γραφείο του Κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Το Κόμμα της Ανεξάρτητης Τουρκίας (BTP) ανακοίνωσε ότι υπέβαλε...







Κατατέθηκε επίσημο αίτημα στο Γραφείο του Κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης

Το Κόμμα της Ανεξάρτητης Τουρκίας (BTP) ανακοίνωσε ότι υπέβαλε αίτηση στο Γραφείο του Κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης για να διαβάσει μάουλιντ για τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και τους συντρόφους του στο τζαμ-πλέον- της Αγίας Σοφίας στις 10 Νοεμβρίου. Τα παρακάτω κοινοποιήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο Twitter:

Κανονικά η Mawlid είναι η εορτή των γενεθλίων του προφήτη του Ισλάμ Μωάμεθ, η οποία εορτάζεται κυρίως στις 12 Rabi' al-Awwal, τον τρίτο μήνα του ισλαμικού ημερολογίου. Η Μαουλίντ γιορτάζεται ευρέως στις αραβικές χώρες και σε χώρες με σημαντικό μουσουλμανικό πληθυσμό, αν και δεν είναι επίσημη αργία στις περισσότερες.

"Ως Κόμμα Ανεξάρτητης Τουρκίας, υποβάλαμε αίτηση στο Κυβερνείο της Κωνσταντινούπολης για να απαγγελθεί το Mevlid-i Şerif για τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, και τους συμπολεμιστές του στο τζαμί της Αγίας Σοφίας στις 10 Νοεμβρίου. ." αναφέρουν...


Η αναφορά περιλάμβανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ως Επαρχιακή Προεδρία της Κωνσταντινούπολης του Κόμματος της Ανεξάρτητης Τουρκίας, θέλουμε να διοργανώσουμε ένα πρόγραμμα Mawlid Sheriff στο τζαμί της Αγίας Σοφίας την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, για τις ψυχές του Ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, βετεράνου Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, των συντρόφων του στα όπλα και για όλους τους μάρτυρες μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.