Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης... 5 Νεκροί και 20 τραυματίες από τον μαύρο ράπερ Darrell Brooks!

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ – και όχι μόνο – το μακελειό στο Ουισκόνσιν, όπου 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν αυτοκίνητο πήρα σβάρνα Χριστουγε...









Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ – και όχι μόνο – το μακελειό στο Ουισκόνσιν, όπου 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν αυτοκίνητο πήρα σβάρνα Χριστουγεννιάτικη παρέλαση,

Συγκεκριμένα, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν όταν το αυτοκίνητο τύπου SUV έπεσε πάνω σε ανθρώπους που συμμετείχαν σε παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη παρέλαση, ρίχνοντας στο έδαφος δεκάδες ανθρώπους ανάμεσά τους και νέους και μια ομάδα ηλικιωμένων, τις “Γιαγάδες που Χορεύουν”.

“Αυτή τη στιγμή μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πέντε άνθρωποι είναι νεκροί και πάνω από 40 τραυματισμένοι. Ωστόσο, αυτός ο απολογισμός πιθανόν να αλλάξει καθώς συλλέγουμε επιπλέον πληροφορίες”, ανέφερε στη σελίδα του στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της Γουόκεσα, μιας πόλης με περίπου 72.000 κατοίκους.
38χρονος ράπερ ο δράστης – Η υπόθεση αποπλάνησης ανήλικης

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του τμήματος Νταν Τόμσον είπε στους δημοσιογράφους ότι έχει τεθεί υπό κράτηση ένα άτομο και ότι το όχημα που χρησιμοποιήθηκε βρίσκεται στα χέρια των αρχών μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στην πόλη, περίπου 32 χιλιόμετρα δυτικά του Μιλγουόκι.

Πρόκειται για τον Darrell Brooks, τον 38χρονο ράπερ που όπως όλα δείχνουν είναι ο δράστης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.