Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αρνούμαι τα πάντα, είναι αδιανόητο να κατηγορούμαι» επιμένει ο αστυνομικός μετά τις κατηγορίες για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Λίγο προτού βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, την Πέμπτη στις 12, ο 29χρονος αστυνομικός στα Τρίκαλα, που συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγει...







Λίγο προτού βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, την Πέμπτη στις 12, ο 29χρονος αστυνομικός στα Τρίκαλα, που συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της 4χρονης κόρης του, αρνείται τα πάντα.

H υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία «έσκασε» στις αρχές της περασμένης εβδομάδας όταν η μητέρα του κοριτσιού -η οποία από το 2018 είναι σε διάσταση με τον 29χρονο αστυνομικό- τον κατήγγειλε στην αστυνομία για ασέλγεια, διακρίνοντας περίεργη συμπεριφορά στο κοριτσάκι. Την υπόθεση ανέλαβε άμεσα το Εσωτερικών Υποθέσεων, το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ καθοριστική φέρεται να είναι η κατάθεση παιδοψυχολόγου η οποία επίσης το εξέτασε.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του αστυνομικού ζητούν ακύρωση της ποινικής διαδικασίας. Ενώπιον ανακριτή κατέθεσε και η μητέρα της μικρής που κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ παρουσία νέου πραγματογνώμονα παιδοψυχιάτρου κατόπιν αιτήματος του κατηγορουμένου θα καταθέσει και η ανήλικη.

«Αρνούμαι τα πάντα. Είναι αδιανόητο, το παιδί μου, το οποίο υπεραγαπώ και κάνω αγώνα για αυτό, που έχω αφιερώσει την ζωή μου σε αυτό, να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι τέτοιο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο αστυνομικός.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του αστυνομικού, σημείωσε πως «πιστεύω ότι είναι αθώος, το γνωρίζω ότι είναι αθώος, το μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν μαζί, τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα που κατηγορείται».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.