Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέλος στο θρίλερ με το πτώμα 44χρονης στην Καστοριά: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Νεκρή στην αυλή του σπιτιού της βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/11) μια γυναίκα στην Μεσοποταμία Καστοριάς, με τις πρώτες πληροφορίες για τ...







Νεκρή στην αυλή του σπιτιού της βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/11) μια γυναίκα στην Μεσοποταμία Καστοριάς, με τις πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό να είναι συγκεχυμένες και να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό της.

Με την ιατροδικαστική έκθεση μπαίνει τέλος στο θρίλερ που διαδραματίζονταν τις τελευταίες ώρες στην Μεσοποταμία. Σύμφωνα μα πληροφορίες του newsit.gr, o ιατροδικαστής που κλήθηκε να εξετάσει το πτώμα της 44χρονης γυναίκας, διαπίστωσε ότι ο θάνατος της προήλθε από παθολογικά αίτια.

Η αλλοδαπή γυναίκα που έμενε μαζί με τον σύζυγο της στο κωμόπολη της Καστοριάς, αντιμετώπισε προβλήματα με την καρδιά της τα οποία οφείλονται και στο θάνατο της.

Σημειώνεται ότι οι αρχικές πληροφορίες, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, έκαναν λόγο για μια 55χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, το βράδυ της Τρίτης (16/11). Η γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, φαίνεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και βρέθηκε με ένα σύρμα τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η κινητοποίηση των αρχών το βράδυ της Τρίτης ήταν μεγάλη, με την περιοχή γύρω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας να έχει αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.