Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξελίξεις στην Τουρκία: Διώξεις σε 30 χρήστες του Twitter μετά τις φήμες περί θανάτου του Ερντογάν

Η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας της Τουρκίας έπιασε αμέσως... δουλειά καθώς ξεκίνησε έρευνα κατά 30 χρηστών του Twitter, για διασπορά «ψευδών ...







Η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας της Τουρκίας έπιασε αμέσως... δουλειά καθώς ξεκίνησε έρευνα κατά 30 χρηστών του Twitter, για διασπορά «ψευδών ειδήσεων» σχετικά με την υγεία του Ταγίπ Ερντογάν.

Στην ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε ότι το hashtag «#dead» είχε ακολουθηθεί από τα εν λόγω 30 άτομα.

«Κάτω από το προαναφερθέν hashtag εντοπίστηκαν 30 άτομα, τα οποία κρίθηκε ότι μοιράστηκαν παραπληροφόρηση και περιεχόμενο χειραγώγησης, καθώς και περιεχόμενο που προσβάλλει, χλευάζει, προσβάλλει και υβρίζει τον Πρόεδρό μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έχουν κινηθεί οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίον τους», αναφέρει η ανακοίνωση της Ασφάλειας.
Άμεση αντίδραση της Άγκυρας - «Είναι καλά ο Ερντογάν»

Την ίδια ώρα, τέλος στις φήμες για την υγεία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, έβαλε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Twitter, βίντεο από την άφιξη του Ταγίπ Ερντογάν από την Κωνσταντινούπολη στην Άγκυρα, με τη σύζυγό του Εμινέ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος έχει στο σημερινό του πρόγραμμα στο προεδρικό στην Άγκυρα συναντήσεις με Πρέσβεις. Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τα ξημερώματα στο τουίτερ με hashtag τη λέξη “πέθανε”, προκαλώντας αναστάτωση στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.