Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: 29χρονη έκλεβε καλλυντικά και τσάκισε στο ξύλο υπαλλήλους που την έπιασαν!

Η 29χρονη άρχισε να τους χτυπά με γροθιές και κλωτσιές, αλλά στο τέλος κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν Πραγματική... "πολεμική μη...






Η 29χρονη άρχισε να τους χτυπά με γροθιές και κλωτσιές, αλλά στο τέλος κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν

Πραγματική... "πολεμική μηχανή" αποδείχθηκε μια 29χρονη γυναίκα, όταν οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ στον Βόλο, όπου είχε μπει για να ψωνίσει την εντόπισαν από τις κάμερες να κλέβει κρέμες προσώπου και καλλυντικά αξίας 80 ευρώ, καθώς τους... σάπισε στο ξύλο ώσπου να καταφέρουν να την ακινητοποιήσουν!

Όταν προσπαθήσουν να τη σταματήσουν, η νεαρή τους χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές και βγήκε τρέχοντας στον δρόμο! Όμως, την πρόλαβε ο διευθυντής του καταστήματος, στον οποίο επίσης επιτέθηκε και τον άρπαξε από τον λαιμό, πριν την σταματήσουν οι συνάδελφοί του που έτρεξαν να τον βοηθήσουν! Τελικά, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η... ζόρικη 29χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου στον οποίο ισχυρίστηκε ότι δεν έκλεψε τα καλλυντικά, αλλά ήταν δικά της. Όμως, δεν απέφυγε την δίωξη για ληστρική κλοπή, ελαφρά σωματική βλάβη κατά συρροή και παράνομη βία και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, καθώς πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.