Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός για εξαφάνιση 23χρονης από την Κυψέλη Η ζωή της πιθανόν βρίσκεται σε κίνδυνο

  Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 23χρονης από την περιοχή της Κυψέλης. Η νεαρή, σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδι...

 





Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 23χρονης από την περιοχή της Κυψέλης. Η νεαρή, σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε στις 8 Οκτωβρίου. Πρόκειται για την Μπακογιώργου Φωτεινή, τα στοιχεία της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μπακογιώργου Φωτεινή έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατη, έχει κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.