Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σενεγάλη: 20χρονη νικήτρια καλλιστείων έπεσε θύμα βιασμού – «Ψαχνόταν» είπε η πρόεδρος της Επιτροπής

Περισσότερες από 300 γυναίκες από τη Σενεγάλη κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος της προέδρου της διοργανωτικής επιτροπής του διαγωνισμού «Μις Σεν...







Περισσότερες από 300 γυναίκες από τη Σενεγάλη κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος της προέδρου της διοργανωτικής επιτροπής του διαγωνισμού «Μις Σενεγάλη», την οποία κατηγορούν για «εξύμνηση του βιασμού».

Όλα ξεκίνησαν με συνεντεύξεις που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο την περασμένη εβδομάδα, στις οποίες η Μις Σενεγάλη 2020 Ντέγιε Φατιμά Ντιονέ, 20 ετών, αποκάλυψε πως τη νάρκωσαν και τη βίασαν σε ένα ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς στην οποία την είχε προσκαλέσει η διοργανωτική Επιτροπή.

Έμεινε έγκυος και σήμερα είναι μητέρα ενός μωρού 5 μηνών, του οποίου αγνοεί τον πατέρα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, μεταδίδει το ΑFP.

Την επομένη των αποκαλύψεων της Ντέγιε Φατιμά, λοιπόν, η πρόεδρος της διοργανωτικής επιτροπής της «Μις Σενεγάλης» Αμίνα Μπαντιάνε δήλωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ότι «ένας βιασμός εμπλέκει δύο ανθρώπους». «Εάν κάποιος σε βιάζει, εσύ ψαχνόσουν. Είναι ενήλικη», συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις καταδίκης από γυναίκες και οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.