Tελευταια Νεα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2021

Και που να έρθουν και τα RAFALE... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ... Τα 5 Ελληνικά ΟΠΛΑ που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οι τούρκοι και κάνουν την ΔΙΑΦΟΡΑ...!!! Οι ΟΥΚάδες μας ανάμεσα τους...

Τι είναι αυτά τα όπλα που καθορίζουν τη νίκη ή την ήττα στη μάχη των αντίπαλων δυνάμεων; Νίκη ή ήττα – ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου. Τα πέντε όπλα στο οπλοστάσιο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που κάνουν τη διαφορά Ελλάδας και Τουρκίας.

Leopard 2 A6 (HEL)

Κανένα άλλο χερσαίο σύστημα του Ελληνικού Στρατού δεν συνδυάζει τη δύναμη πυρός, τη βιωσιμότητα και την κινητικότητα με τον ίδιο τρόπο. Ακόμη και η παρουσία του στο πεδίο της μάχης μπορεί να παρέχει στις δικές τους δυνάμεις ασφάλεια και να σπάσει τη θέληση του εχθρού. Μέσω της τεράστιας δύναμής τους, αυτοί οι ατσαλένοι κολοσσοί προβάλονται ασυμβίβαστα απέναντι στην τουρκική ατσαλένια φραξία, και επομένως είναι σε θέση τροποποιήσουν τους κανόνες της πολεμικής σύγκρουσης στην Θράκη, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα.
SAM S300/Patriot

Μια διττής προέλευσης υψηλή τεχνολογία στον τομέα της υπεράσπισης των κύριων αστικών κέντρων και άλλων στρατηγικών εγκαταστάσσεων στην επικράτεια της Ελλάδας. Οι πολλές όψεις τους οδηγούν σε μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση του και τα κάνουν μια οικονομική λύση, η οποία με τη σειρά της αυξάνει τη χρήση των δυνητικά κρίσιμων οπλικών συστημάτων που πρέπει να βρίσκονται στο απόθεμα του εχθρού, για να τα αντιμετωπίσει. Η αγνόησή τους έστω και για ένα δευτερόλεπτο – το ύψιστο τίμημα για έναν αεροπόρο.

U214 (Κλάση «Παπανικολής»)

«Αν αύριο -ο μη γένοιτο- γίνει πόλεμος, εμείς αναλαμβάνουμε αποστολής και βγαίνουμε κανονικά στο Αιγαίο»: Τα υποβρύχια πληρώματα είναι μια προειδοποίηση, ότι ακόμη και εάν η Ελλάδα δεχτεί μια επίθεση, θα είναι σε θέση να λάβει εκδίκηση. Η «αορατότητα» αυτών των υποβρυχίων παρέχει στην Ελλάδα ένα βασικό πλεονέκτημα σε άκρως απόρρητες επιχειρήσεις. Η συμβολή εν καιρώ ειρήνης, τεράστια – συγκέντρωση πληροφοριών. Σε περιόδους πολέμου είναι από τα πιο επιθετικά μέσα της Ελλάδας. Κινούνται αθόρυβα, αλλά μην αφήνετε την γαλήνη τους να σας ξεγελάσουν – είναι από τα περισσότερο εξελιγμένα πολεμικά εργαλεία του οπλοστασίου της χώρας μας.

Mirage 2000-5

Είναι η κορυφαία έκδοση του μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000. To «παύλα-πέντε» αποτελεί εδώ και δύο χρόνια την αιχμή του δόρατος της ελληνικής αναχαίτισης και εγγυάται αεροπορική υπεροχή πάνω από το Αιγαίο. Το σύγχρονο μαχητικό είναι εξοπλισμένο με προηγμένης τεχνολογίας όπλα αέρος-αέρος, έτοιμο να υπερασπιστεί τους ελληνικούς ουρανούς. Οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας τα αποκαλούν «Dash 5» και τα πληρώματα των ασιατών εισβολέων στο Αιγαίο, τα αναγνωρίζουν αμέσως από την χαρακτηριστή μορρφή της πτέρυγας-δέλτας, για την περίπτωση που θα προλάβουν να το δουν.
Αποτέλεσμα εικόνας για ουκ


OYK

Η επίλεκτη μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού είναι από καιρό ένας μύθος, και σε αυτό συμβάλλουν οι μυστικές αποστολές της και προπάντων η σκληρή εκπαίδευσή της. Με την «διαβολοβδομάδα» νοείται η ολοκλήρωση της φάσης της βασικής κατάρτισης: Αυτές τις μέρες, οι στρατιώτες συναντούν τα όριά τους. Κατάδυση, γρήγορο κολύμπι, τρεξίματα, άλματα με αλεξίπτωτο, σκοποβολή, ασκήσεις με εκρηκτικά και μόνο μερικά διαλείμματα. Κάποιος πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει « πολύ σωματικό πόνο» για να ενταχθεί στην ελίτ οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων.
« Προηγουμενη
Επομενη »