Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μόνο άτομα με υψηλό IQ λύνουν αυτές τις εξισώσεις – Ελάχιστοι κάνουν το 10 στα 10…

iatropedia Πρόκειται για ένα από τα πολλά τεστ/κουίζ που θα βρείτε στο διαδίκτυο και τα οποία υποτίθεται ότι “μετράνε” το επίπεδο νοημοσύνη...




iatropedia Πρόκειται για ένα από τα πολλά τεστ/κουίζ που θα βρείτε στο διαδίκτυο και τα οποία υποτίθεται ότι “μετράνε” το επίπεδο νοημοσύνης σας.





Το συγκεκριμένο τεστ, όμως, είναι απλό στην δημιουργία του και βασίζεται στο να σας βάλει σε σκέψη για την επίλυση αριθμητικών προβλημάτων.Ελάχιστοι πετυχαίνουν το απόλυτο στις σωστές απαντήσεις. Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας και δείτε αν θα κάνετε το 10 στα 10...
Το έχουμε πει πολλές φορές: Οποιοδήποτε τεστ στο διαδίκτυο μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να λειτουργήσει ως ένας “μπούσουλας”, μία “ένδειξη” για κάτι που σας συμβαίνει ή σας χαρακτηρίζει. Τίποτα περισσότερο!
Πολλά από αυτά τα τεστ είναι χρήσιμα, επειδή αποκαλύπτουν κάποιες πτυχές τις βιολογικής και ψυχικής σας υγείας, τις οποίες δεν γνωρίζατε. Αν γίνει αυτό, το σώφρον είναι να πάτε σε έναν γιατρό και να του ζητήσετε να κάνετε τις αντίστοιχες εξετάσεις.

Μόνο ένας γιατρός ή άλλος επιστήμονας είναι αρμόδιος για να κρίνει αν και τι χρειάζεται να κάνετε!





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.