Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οπλισμός κορβετών Gowind-Belh@rra και πως θα συνεργάζονται με τα Rafale - ΒΙΝΤΕΟ

Tόσο οι Belh@rra, όσο και οι κορβέτες Gowind, θα ανταλάσσουν δεδομένα και θα συνεργάζονται με τα Rafale, για τον εντοπισμό των εχθρικών υπο...







Tόσο οι Belh@rra, όσο και οι κορβέτες Gowind, θα ανταλάσσουν δεδομένα και θα συνεργάζονται με τα Rafale, για τον εντοπισμό των εχθρικών υποβρυχίων

ΗΚορβέτα Gowind, θα έχει την χωρητικότητα και τον οπλισμό μιας μεσαίας Φρεγάτας στην τιμή Κορβέτας, ενώ η περίπτωση κατασκευής της σε ελληνικά ναυπηγεία θα μειώσει το κόστος κατά 10-20%, γεγονός τρομερά σημαντικό για τον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ.

Πρόκειται για ένα πλοίο 100 μέτρων, χωρητικότητας 2400 τόνων, που θα διαθέτει 8 αντι-πλοϊκούς πυραύλους EXOSET MM40 BLOCK-3C, πυροβόλο 57, ή 75 χιλιοστών, δύο πυροβόλα των 20 χιλιοστών.

Είναι εξοπλισμένη με το ραντάρ 3D SMART-S mk2 της Thales, καθώς και τα σόναρ Kingklip Mk.2, CAPTAS VDS, επίσης από την ίδια εταιρεία. Είναι οπλισμένη επίσης με 16 πυραύλους VL-MICA NG, ενώ διαθέτει δύο δίδυμους εκτοξευτές για τορπίλες MU90.

Tόσο οι Belh@rra, όσο και οι κορβέτες Gowind, θα ανταλάσσουν δεδομένα και θα συνεργάζονται με τα Rafale, για τον εντοπισμό των εχθρικών υποβρυχίων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο της «Ελληνικής Ηχώς» για τα νέα ελληνικά αποκτήματα:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.