Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βασίλης Μοϊντίνης- Ο παγκόσμιος πρωταθλητής bodybuilding έχασε 62 κιλά όταν νόσησε από κοροναϊό

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής bodybuilding 2017, Βασίλης Μοϊντίνης νοσηλεύτηκε για 55 ημέρες στην εντατική με κοροναϊό και από 102 κιλά έφτασε...







Ο παγκόσμιος πρωταθλητής bodybuilding 2017, Βασίλης Μοϊντίνης νοσηλεύτηκε για 55 ημέρες στην εντατική με κοροναϊό και από 102 κιλά έφτασε να ζυγίζει μόλις 60!

Ο 50χρονος Βασίλης Μοϊντίνης μίλησε στην εκπομπή Τ-live για την περιπέτεια της υγείας του.

«Στην πρώτη φάση της πανδημίας δεν πίστευα τίποτα. Μετά αρρώστησε ένας γείτονάς μας και τότε συνειδητοποίησα πως είναι σοβαρά τα πράγματα. Πρόσεχα πάρα πολύ γιατί διατηρώ ένα κουρείο. Πώς το κόλλησα δε μπορώ να ξέρω.

Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, με έβαλαν κατευθείαν στην εντατική. Τότε, μου είπαν ότι πρέπει να διασωληνωθώ, ωστόσο εγώ αρνήθηκα. Το καταλάβαινα ότι δεν ήμουν καλά. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που θυμάμαι» δήλωσε ο Βασίλης Μοϊντίνης.

Τελικά έμεινε διασωληνωμένος για σχεδόν οκτώ εβδομάδες.

«Όταν ξύπνησα, είχα τρομερούς εφιάλτες στον ξύπνιο μου, λόγω των φαρμάκων. Είχα παραισθήσεις, πράγματα περίεργα. Την επόμενη εβδομάδα που άρχισα να καταλαβαίνω, προσπάθησα να μιλήσω και δε μίλαγα, προσπάθησα να κουνηθώ και δε μπορούσα. Μόνο το κεφάλι μου μπορούσα να κουνήσω. Έκανα 1,5 μήνα να ξανασταθώ στα πόδια μου» εξομολογήθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Έπαθα πέντε φορές πνευμονική εμβολή, έσκαγαν οι πνεύμονές μου συνέχεια. Όταν με αντίκρυσα στον καθρέφτη τρόμαξα» δήλωσε ο Βασίλης Μοϊντίνης.

Ο πρώην πρωταθλητής θέλει η περιπέτεια της υγείας του να γίνει αφορμή για να εμβολιαστεί περισσότερος κόσμος

«Δεν είχα προλάβει να εμβολιαστώ γιατί είχα κάνει ένα χειρουργείο για θυροειδή, ήμουν σε θεραπεία. Αποφάσισα να μιλήσω γιατί βλέπω ότι πολλά νέα παιδιά αρνούνται, φοβούνται να εμβολιαστούν, και θέλω να τους πω ότι το εμβόλιο σώζει ζωές. Εγώ έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.