Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουρές κόσμου σε βοτανικό κήπο για να θαυμάσουν σπάνιο, τεράστιο φυτό σε σχήμα… πέους [εικόνες & βίντεο]

Πλήθος κόσμου συρρέει στο βοτανικό κήπο του Λάιντεν στην Ολλανδία για να θαυμάσει από κοντά ένα τεράστιο φυτό με φαλλικό σχήμα, γνωστό ως «...







Πλήθος κόσμου συρρέει στο βοτανικό κήπο του Λάιντεν στην Ολλανδία για να θαυμάσει από κοντά ένα τεράστιο φυτό με φαλλικό σχήμα, γνωστό ως «φυτό πέος», που άνθισε προ ημερών.

Τώρα που άνθισε το ύψους δύο μέτρων φυτό με την επιστημονική ονομασία “ Amorphophallus decus-silvae” θυμίζει ανδρικό αναπαραγωγικό όργανο σε στύση και αναδίδει μια αποκρουστική οσμή σάπιου κρέατος.

Η λατινική ονομασία του μεταφράζεται σε «άμορφο πέος» και πρόκειται για ένα σπάνιο ενδημικό φυτό των τροπικών δασών της Ινδονησίας, που ανθίζει περίπου κάθε δύο δεκαετίες! 

Γι’ αυτό – πάρα την απαίσια μυρωδιά του – προσελκύει τόσους επισκέπτες στον βοτανικό κήπο από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, που σπεύδουν να ποζάρουν δίπλα του στο φακό.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του βοτανικού κήπου του Πανεπιστημίου του Λάιντεν, Ρότζιερ φαν Φουγκτ, είναι η τρίτη φορά που ένα τέτοιο φυτό ανθίζει στην Ευρώπη και η πρώτη στο συγκεκριμένο κήπο πριν από 24 χρόνια. Το συγκεκριμένο μετέφερε στο Λάιντεν ο εθελοντής Ρούντμερ Πόστμα, που το φρόντισε μέχρι που άρχισε να μπουμπουκιάζει.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.