Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ... Ίλιον: Άγρια συμπλοκή μεταξύ οικογενειών Ρομά στη μέση του δρόμου

Εικόνες που θυμίζουν… Φαρ Ουέστ. Καταγράφηκαν στο Ίλιον, με μέλη δύο οικογενειών Ρομά να πρωταγωνιστούν σε μια άγρια συμπλοκή με μπουνιές,...





Εικόνες που θυμίζουν… Φαρ Ουέστ. Καταγράφηκαν στο Ίλιον, με μέλη δύο οικογενειών Ρομά να πρωταγωνιστούν σε μια άγρια συμπλοκή με μπουνιές, κλωτσιές, ακόμη και μαχαίρι.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr φαίνεται η συμπλοκή ενός άνδρα με τα μέλη μιας άλλης οικογένειας και οι εικόνες είναι σοκαριστικές.

Για σχεδόν τρία λεπτά διαρκούν οι μάχες… σώμα με σώμα, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται ο άντρας που δεν φοράει μπλούζα, να κρατάει και μαχαίρι.

Φαίνεται επίσης μια ξανθιά γυναίκα την οποία χτυπά τόσο ο συγκεκριμένος άνδρας, όσο κι ένας δεύτερος αργότερα.

Αντίσταση και σύλληψη…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑ, τα μέλη της δεύτερης οικογένειας είχαν ήδη φύγει και ο άντρας που φαίνεται στο βίντεο να μη φοράει μπλούζα, επιτέθηκε αναίτια στους αστυνομικούς -όντας σύμφωνα με το ρεπορτάζ- και σε κατάσταση μέθης, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ΕΛΑΣ να τον αφοπλίσουν, να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου.

Ο άνδρας αντιστάθηκε και κατά την σύλληψή του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καταγγείλει κανείς από τις δύο οικογένειες τίποτα στην αστυνομία αναφορικά με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τη συμπλοκή των δύο οικογενειών Ρομά στο Ίλιον






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.