Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Λένε πως ταυτοποιήθηκαν πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ

Στην ταυτοποίηση ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ με αλυσίδες και taser στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης έχουν προχωρήσει ...





Στην ταυτοποίηση ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ με αλυσίδες και taser στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί, όπως μετέδωσε το OPEN.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι δράστες είναι χρυσαυγίτες, με τους ίδιους κύκλους να τονίζουν με έμφαση πως οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές τις επόμενες ώρες.

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του ακροδεξιού πυρήνα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ήταν σαφής προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή και ζήτησε άμεσα αποτελέσματα στις έρευνες.

Και χθες όμως, μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε Ηράκλειο Αττικής και Θεσσαλονίκη, ο κ. Θεοδωρικάκος για ακόμη μια φορά, έλαβε άμεση ενημέρωση για το τι έχει συμβεί και τόνισε προς πάσα κατεύθυνση, σε αυστηρούς τόνους, ότι θέλει άμεσα αποτελέσματα και να υπάρξουν γρήγορα ταυτοποιήσεις και συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.