Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γαλλία: Ανδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο σπίτι του -Ανθρωποκυνηγητό για τον βασικό ύποπτο

Ενας άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος και κατακρεουργημένος στο σπίτι του σήμερα (20/10), στο Μπολέν της νοτιοανατολικής Γαλλίας. Μια πηγή πρ...







Ενας άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος και κατακρεουργημένος στο σπίτι του σήμερα (20/10), στο Μπολέν της νοτιοανατολικής Γαλλίας.

Μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα διευκρινίζει πως το σενάριο μιας τρομοκρατικής επίθεσης «δεν προκρίνεται» σε αυτήν τη φάση. Ο δράστης διαφεύγει και αναζητείται από τις Αρχές, ανέφερε η Αστυνομία του Βοκλίζ, η οποία ανάρτησε στο Facebook μια φωτογραφία του βασικού υπόπτου.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, με μαύρα κοντά μαλλιά, είναι «πιθανόν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ», προειδοποίησαν ι Αρχές, απευθύνοντας έκκληση σε οποιονδήποτε τον συναντήσει να καλέσει αμέσως την Αστυνομία

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε μια κοινότητα περίπου 13.000 κατοίκων, που βρίσκεται στην κοιλάδα του Ροδανού, μεταξύ του Μοντελιμάρ και της Οράνζ.

«Μια σημαντική αστυνομική δύναμη έρευνας έχει αναπτυχθεί στο Μπολέν, στον τομέα που ονομάζεται Μπαρί», επισημαίνουν οι Αρχές. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν 86 άνδρες, στρατιωτική σκύλοι, μοτοσικλέτες και ένα ελικόπτερο.

«Το σενάριο μιας τρομοκρατικής επίθεσης δεν προκρίνεται σε αυτήν τη φάση της έρευνας», διευκρίνισε στο AFP μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Πριν από μία εβδομάδα, στις 13 Οκτωβρίου, μια 70χρονη βρέθηκε αποκεφαλισμένη στο σπίτι της στο Αζντ, στα νότια της χώρας. Ενας άνδρας κατηγορήθηκε για τη δολοφονία λίγες ημέρες αργότερα: ο 51χρονος ήταν ο πρώην σύζυγος της οικονόμου του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.