Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΛΉΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ οι τούρκοι... Οι Κούρδοι ζητούν διεθνή έρευνα για τα χημικά του τουρκικού στρατού εναντίον τους

Το μέλος της Κεντρικής Διοίκησης των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG), Μουράτ Καραγιλάν , επιβεβαίωσε ότι ο τουρκικός στρατός κατοχής χρησι...






Το μέλος της Κεντρικής Διοίκησης των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG), Μουράτ Καραγιλάν , επιβεβαίωσε ότι ο τουρκικός στρατός κατοχής χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά χημικά όπλα στις νόμιμες περιοχές άμυνας, κάνοντας έκκληση στους διεθνείς φορείς και οργανισμούς να παρέμβουν και να ερευνήσουν αυτές τις επιθέσεις.

Σε συνέντευξή του στο Media News Agency, ο Καραγιλάν μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή.

Τόνισε ότι ο τουρκικός στρατός κατοχής συνεχίζει να χρησιμοποιεί χημικά όπλα στις νόμιμες περιοχές άμυνας.

Ο Καραγιλάν απηύθυνε έκκληση στους διεθνείς οργανισμούς να επέμβουν και να διερευνήσουν αυτές τις επιθέσεις, επέστησε την προσοχή στην αντίσταση των ανταρτών μαχητών απέναντι στον τουρκικό στρατό κατοχής, ο οποίος δεν μπορούσε να αντέξει τον αγώνα των ανταρτών, τονίζοντας την επείγουσα ανάγκη για εθνική ενότητα και την κοινή πολιτική του Κουρδιστάν, λέγοντας: «Σίγουρα η δύναμη που στηρίζεται στον εαυτό της θα πετύχει τη νίκη».

Ο Καραγιλάν συνέχισε: «Φυσικά, οι δυνάμεις κατοχής στο Κουρδιστάν απειλούν πάντα τα επιτεύγματα του κουρδικού λαού».

Και πρόσθεσε: «Η τουρκική κατοχή αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τους Κούρδους αυτήν τη στιγμή. Έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες από τις επιθέσεις της τουρκικής κατοχής, που ξεκίνησαν στις 23 Απριλίου, που ξέσπασαν σφοδρές μάχες αυτούς τους μήνες και συνεχίζονται ακόμη.

Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για αυτή τη συνεχή επίθεση με λίγα λόγια, η τουρκική κατοχή σχεδίασε ένα ειδικό σχέδιο για το 2021 και κανείς στη διεθνή κοινότητα δεν αντιδρά, όπως σημειώνεται.

Rojnews
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.