Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καβούρι: «Να σε πάω στο φροντιστήριο» – Σοκάρει η καταγγελία ανήλικου που ξέφυγε από παιδόφιλο

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός ανήλικου, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια παιδόφιλου που τον προσέγγισε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό ...







Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός ανήλικου, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια παιδόφιλου που τον προσέγγισε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο στο Καβούρι.

Το περιστατικό καταγγέλλεται πως έγινε στις 14:40 σήμερα. Ο 16χρονος μαθητής καταγγέλλει πως ένας μεσήλικας τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και στη διαδρομή άρχισε να του κάνει ανήθικες προτάσεις, με σκοπό να τον θωπεύσει, σύμφωνα με το star.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παιδόφιλος είπε στον μαθητή «να τον πάει στο φροντιστήριο», όταν ο 16χρονος του είπε πως έχει αργήσει, σε μία προσπάθεια να τον αποφύγει.

Όταν ο δράστης άρχισε να τον θωπεύει και να του κάνει ανήθικες προτάσεις, ο 16χρονος ούρλιαξε, γεγονός που ανάγκασε τον άντρα να τον αφήσει άρον άρον σε μία στάση λεωφορείου και να διαφύγει.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο μαθητής Λυκείου ενημέρωσε τους γονείς του και μετέβη μαζί τους στο Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης προκειμένου να κάνει επίσημη καταγγελία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος περιέγραψε τον δράστη ως έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, που μιλούσε Ελληνικά και οδηγούσε ένα γκρι όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.