Tελευταια Νεα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2021

Μπουλούκι θλιβερών νομάδων... «Σκορποχώρι» το τουρκικό Στράτευμα! Βίντεο αποκαλύπτει την τραγική εικόνα των ισλαμιστών αξιωματικών!Στα Τάρταρα το ηθικών των Τούρκων σπουδαστών και στελεχών των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων

Πραγματικά τραγική εικόνα παρουσιάζουν οι Τούρκοι “Ευέλπιδες” σύμφωνα με βίντεο από ελληνική ιστοσελίδα σε κοινωνικό δίκτυο, κατά την διάρκεια κινήσεως τους με βήμα θυμίζοντας τουλάχιστον “σκορποχώρι” που λένε και στην πατρίδα μας.

Ηθικό πολύ χαμηλό, κινήσεις που φέρνουν στο νου μας τα οθωμανικά ασκέρια του 1800, παράστημα υπό του μηδενός, μας δείχνει ότι οι χιλιάδες πρώην σπουδαστές από τις τουρκικές στρατιωτικές σχολές, έχουν αντικατασταθεί, όχι από ισάξιους αλλά από πολύ χειρότερους υποψηφίους.

Το μόνο προσόν των νέων Τούρκων σπουδαστών των σχολών των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων εκτός από τα τυπικά προσόντα, είναι η αυστηρή προσήλωση στο ακραίο Ισλάμ και η τυφλή υπακοή στο καθεστώς Ερντογάν.

Πρόκειται για δύο “θανατηφόρους” συνδυασμούς, τα αποτελέσματα των οποίων θα τα δούμε σύντομα, αφού όλοι αυτοί οι νέοι Τούρκοι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ, γαλουχούνται να μισούν εκτός από τα γειτονικά κράτη και το ΝΑΤΟ και οτιδήποτε δυτικό εδώ και χρόνια.

Πρόκειται για μια νέα κάστα Τούρκων αξιωματικών που εκπαιδεύονται εντατικά, στο όραμα με το όνομα “Γαλάζια πατρίδα” και το Οθωμανικό παρελθόν, το οποίο πρέπει να βρει διέξοδο στην επέκταση του τουρκικού κράτους με το “εθνικό όρκο”.

Την ίδια περίοδο ανακοινώθηκε ότι περισσότεροι από 750 πρώην στρατιωτικοί σπουδαστές έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα, εντός του 2021 για δεσμούς τους με το κίνημα Γκιουλέν σε ηλικία 18 ετών.

Οι σπουδαστές που έχουν συλληφθεί ενώ ήταν εκτός των τουρκικών στρατιωτικών σχολών, (αφού ήταν ανήλικοι όταν πραγματοποιήθηκε το αποτυχημένο πραξικόπημα τον Ιούλιο του 2016), είναι στα μπουντρούμια της Άγκυρας, απόδειξη των μεθόδων του φασιστικού καθεστώτος Ερντογάν.

Όλοι αυτοί αποβλήθηκαν-συνελήφθησαν από τις τουρκικές στρατιωτικές σχολές κατά τη διάρκεια της περιόδου καταστολής μετά το πραξικόπημα, το οποίο οδήγησε στο οριστικό κλείσιμο των στρατιωτικών λυκείων, ταυτόχρονα με την απόλυση των στρατιωτικών ακαδημιών που αφορούσε την απόλυση όλων των υπαρχόντων μαθητών.

Συνολικά έχουν αποβληθεί 16.409 στρατιωτικοί σπουδαστές από το 2016.

Πάνω από 130.000 δημόσιοι υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένων 4.156 δικαστών και εισαγγελέων, καθώς και περισσότερα από 30.000 μέλη των ενόπλων δυνάμεων, απολύθηκαν συνοπτικά από τη εργασία τους για συμμετοχή ή σχέσεις με «τρομοκρατικές οργανώσεις» με έκτακτα διατάγματα που δεν υπόκεινται σε κανένα δικαστικό ή κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Σε συνέντευξη Τύπου στις 3 Οκτωβρίου 2021, η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας δήλωσε ότι συνολικά 3.243 στρατιωτικοί απολύθηκαν από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TSK) τους πρώτους εννέα μήνες του 2021 για φερόμενους δεσμούς τους με το κίνημα Γκιουλέν.

Το μεγαλύτερο μέρος των συλλήψεων Τούρκων στρατιωτικών έγιναν με βάση τις λεγόμενες «έρευνες στο τηλέφωνο».

Το κλίκα στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι πολύ βαρύ εδώ και χρόνια, καθώς επικρατεί ο χαφιεδισμός, η αναξιοκρατία, και ο φόβος μήπως συλληφθεί κάποιος ως Γκιουλενιστής.

Ο λεγόμενος “βούρδουλας” του Ερντογάν βασιλεύει στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που έχουν σαφέστατα πρόβλημα ηθικού και έλλειψη έμπειρων στελεχών, για αυτό και “σκούζει” η Άγκυρα κατά της Ελλάδος, για να καλύψει αυτό το πραγματικά σοβαρό πρόβλημα το οποίο είναι υπαρκτό και αληθινό.

Με αυτόν τον στρατό "φοβερίζει" το τουρκικό καθεστώς την Ελλάδα, ενώ πολλοί Αμερικανοί αξιωματούχοι ακόμα και σήμερα εκθειάζουν τον τουρκικό στρατό ως στυλοβάτη του ΝΑΤΟ.

« Προηγουμενη
Επομενη »