Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατηγορούν Αμερικανή δημοσιογράφο ότι προσπάθησε να αποσυντονίσει τον Πούτιν... κουνώντας τα καλλίγραμμα πόδια της

Μια περίεργη επίθεση σε Αμερικανίδα δημοσιογράφο εξαπέλυσε ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, λέγοντας πως προσπάθησε να αποσυντονίσει την ...








Μια περίεργη επίθεση σε Αμερικανίδα δημοσιογράφο εξαπέλυσε ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, λέγοντας πως προσπάθησε να αποσυντονίσει την προσοχή του Βλαντιμίρ Πούτιν «θέτοντας τον εαυτό της ως αντικείμενο του σεξ».

Η Χάμπλεϊ Γκαμπλ του CNBC ήταν συντονίστρια μιας συζήτησης στην οποία συμμετείχε ο Ρώσος πρόεδρος σε ένα ενεργειακό φόρουμ στη Μόσχα. Από την πλευρά του και ο Πούτιν δέχθηκε κριτική για «σεξισμό» καθώς δεν την αποκάλεσε «όμορφη» κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος και ο Ρώσος ηγέτης

Ο Βλαντιμίρ Σολόβιοφ, ένας «προπαγανδιστής» του Πούτιν, ήταν αυτός που μέσω της εκπομπής του στο κανάλι ειδήσεων Rossiya 1, ισχυρίστηκε πως η δημοσιογράφος προσπάθησε να «αποσπάσει την προσοχή» του Ρώσου ηγέτη.

Συγκεκριμένα, το πλάνο που πρόβαλε επικεντρώνεται κυρίως στα πόδια της, με έναν άλλο παρουσιαστή, τον Ντμίτρι Κισέλοφ, να ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιούσε τη «γλώσσα του σώματος». Και το πλάνο αυτό θεωρήθηκε από την κρατική τηλεόραση ως μια ανεπιτυχή προσπάθεια να χάσει την προσοχή του ο Πούτιν. «Φυσικά, δεν συμπεριλήφθηκαν όλα στην τηλεοπτική μετάδοση. Αυτό είναι που είδαν το κοινό και το προσωπικό που εργαζόταν στη μετάδοση του συνεδρίου» ανέφερε το ρεπορτάζ του 57χρονου Σολόβιοφ

Ο Κισέλοφ, γνωστός ως «φερέφωνο» και «προπαγανδιστής» του Πούτιν, είπε στους θεατές: «Συνοψίζοντας, η Χάμπλεϊ συμπεριφέρθηκε τολμηρά, θέτοντας τον εαυτό της ανοιχτά ως αντικείμενο του σεξ, χωρίς κανένα φόβο μήπως επικριθεί από τις φεμινίστριες».




Τι απαντά η Αμερικανίδα δημοσιογράφος

Από την πλευρά της, η Γκαμπλ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram την περασμένη Πέμπτη, θέλοντας να αποσαφηνίσει τα πράγματα. Η φωτογραφία δείχνει την δημοσιογράφο να κρατάει μια ρωσική εφημερίδα με ένα άρθρο στην πρώτη σελίδα που φαίνεται να αφορά τα πόδια της και το σέξι παρουσιαστικό της. «Η καλύτερή μου γωνία» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, με ένα emoji γέλιου. Την Κυριακή, μοιράστηκε μια φωτογραφία μιας τούρτας με το πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν επάνω και έγραψε: «Τόσο όμορφη. Έχω τους καλύτερους φίλους».

Η τούρτα με το πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν

Επίθεση στον Πούτιν από δημοσιογράφους: Κρύβεται πίσω από την τεστοστερόνη του

Εν τω μεταξύ, τόσο η ρωσική εφημερίδα όσο και ο Ρώσος πρόεδρος αντιμετωπίζουν κριτική στα social media για το σχόλιό τους. Η αρθρογράφος της Daily Beast, Τζούλια Ντέιβις, υπερασπίστηκε την Γκαμπλ όταν οι κατηγορίες του Κισέλοφ έγιναν πρωτοσέλιδο. «Η γελοία επίθεση των κρατικών μέσων ενημέρωσης στην εμφάνιση μιας Αμερικανίδας δημοσιογράφου ήταν απλώς ένα προπέτασμα καπνού γι’ αυτό που πραγματικά προκάλεσε την οργή των φιλοκρεμνιλικών μέσων ενημέρωσης: δεν ήταν το φόρεμα της Χάντλεϊ Γκαμπλ ούτε τα πόδια της, αλλά οι ερωτήσεις της» έγραψε στο Twitter.

Το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδα που σχολιάζει τα πόδια της

Ομοίως, ο Ντέιβιντ Σέπαρντ, συντάκτης στους Financial Times, έγραψε στο Twitter πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στην στην Γκαμπλ πως είναι «μια όμορφη γυναίκα αλλά δεν ακούει αυτό που λέει, κι αυτό ήταν τόσο ζοφερό όσο ακούγεται». Σε άλλο tweet του πρόσθεσε: «Είναι ένας αδύναμος άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την τεστοστερόνη ως δικαιολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά. Θα έλεγε το ίδιο σε άντρα δημοσιογράφο; Όχι».

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες των social media συμφώνησαν με τη θέση του Κρεμλίνου. «Η Χάντλεϊ Γκαμπλ είναι ένα από τους καλύτερους οικονομικούς δημοσιογράφους σε οποιοδήποτε μέσο. Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί την σέξι εμφάνιση ως μέρος του οπλοστασίου δεν μειώνει το γεγονός ότι μπορεί να κάνει τον Πούτιν να απαντά τόσο ανοιχτά όσο συνηθίζει» έγραψε ο Άντριου Μάθιους.

«Είχε προετοιμαστεί καλά η δημοσιογράφος για τη συνάντηση» ειρωνείες και επίθεση από τον Ρώσο δημοσιογράφο

Η επίθεση του Κισέλοφ συνεχίστηκε. Σε ρεπορτάζ του, είπε: «Φαίνεται πως η Χάντλεϊ προετοιμαζόταν πολύ σκληρά για τη συνάντηση με τον Πούτιν. Σαν να ετοιμαζόταν για την πασαρέλα». Ισχυρίστηκε μάλιστα, πως «έχασε μερικά κιλά» για την συζήτηση και «στριμώχτηκε σε ένα μικρό μαύρο φόρεμα» φουσκώνοντας υπερβολικά τα μαλλιά της. «Για να επιμηκύνει οπτικά τα πόδια της, επέλεξε ένα ζευγάρι 12ποντα nude Louboutins» είπε ο Κισέλοφ προσθέτοντας πως ο σχεδιαστής Christian Louboutin είχε δηλώσει πως τέτοια παπούτσια «φαίνονται καλύτερα σε μια γυμνή γυναίκα – προσθέτουν αυτή την υπέροχη σεξουαλικότητα».

Η δημοσιογράφος Χάντλεϊ Γκαμπλ θεωρείται μία από τις καλύτερες σε οικονομικά θέματα

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στη δημοσιογράφο, είπε: «Η Χάντλεϊ Γκαμπλ προτίμησε να εμφανιστεί μπροστά στον πρόεδρο χωρίς καλσόν και με γυμνά τα χέρια της. Όσο για τα πόδια της, φρόντισε να τα αλείψει με έλαιο για μια πιο λαμπερή εμφάνιση. Η γλώσσα του σώματος της Χάντλεϊ λειτούργησε… ότι κι αν έκανε με τα πόδια της. Η Χάντλεϊ άγγιζε συνεχώς τα μαλλιά της – μια χειρονομία που γενικά θεωρείται σεξουαλική και έγλειφε τα χείλη της, βγάζοντας τη γλώσσα της».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.