Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Βαριές» κουβέντες από Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για Ταγίπ Ερντογάν – «Είναι ψυχοπαθής»

Πυκνώνουν οι εκ των έσω επιθέσεις στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μετά τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου που απείλησε με παραίτηση, σφοδρή κριτική στον...







Πυκνώνουν οι εκ των έσω επιθέσεις στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μετά τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου που απείλησε με παραίτηση, σφοδρή κριτική στον Τούρκο Πρόεδρο άσκησε απόψε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου χαρακτήρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «ψυχοπαθή που λέει ό,τι του κατέβει…».

Ο Κιλιτσντάρογλου πρόσθεσε πως η Τουρκία δεν έχει παραδοθεί ποτέ στα χείλη ενός προέδρου, σημειώνοντας ότι ο Ερντογάν βλέπει τον κόσμο στην πλατεία και «λέει ό,τι του κατέβει». Τόνισε δε πως «δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τη χώρα σε έναν άνθρωπο που έχει ψυχικά προβλήματα».

Την «έκρηξη» της αντιπολίτευσης, έχει προκαλέσει η υπόθεση με την αναδίπλωση Ερντογάν για τις απελάσεις των 10 πρέσβεων, ασκώντας σφοδρή κριτική στον «Σουλτάνο».

Υπενθυμίζεται ότι με παραίτηση απείλησε νωρίτερα την Τρίτη (26.10.2021), ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.