Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέραμα – Μαυροειδάκος: Παράνομη η εντολή να σταματήσει η καταδίωξη

Όπως είπε ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχετικά με το εάν δόθηκε εντολή από το Κέντρο Ελέγχου για να ...






Όπως είπε ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1, σχετικά με το εάν δόθηκε εντολή από το Κέντρο Ελέγχου για να σταματήσει η καταδίωξη, «αυτοί που συμμετείχαν στην καταδίωξη είναι μέλη του Σωματείου μου. Τους στηρίζουμε και είμαστε δίπλα τους».

Ο κ. Μαυροειδάκος υποστήριξε ότι «είναι παράνομη η εντολή να σταματήσει η καταδίωξη. Δεν υπάρχει πουθενά Αστυνομία στον κόσμο που να λέει «σταματήστε». Ο ίδιος πρόσθεσε ακόμη ότι «κανένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έχει τους καινούριους ασυρμάτους, δεν έχει ακουστικά. Πώς θα ακούσουν λοιπόν, με 180 χλμ. και με τις σειρήνες το ό,τιδήποτε;».

Όπως είπε, επικαλούμενος τις καταθέσεις αστυνομικών, διαβιβάστηκε εντολή Α100 για να σταματήσει η καταδίωξη. “Α100 επιχειρησιακά είναι ταξίαρχος της Άμεσης Δράσης” εξήγησε. Σημείωσε για ακόμη μια φορά ότι “κανένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ δεν έχει ακουστικό. Πώς θα ακούσουν με 180 χλμ και τις σειρήνες τους ασυρμάτους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.