Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ... Βρετανία: ΝΕΚΡΟΣ Βουλευτής των Συντηρητικών που δέχθηκε επίθεση με πολλαπλές μαχαιριές έξω από εκκλησία...!!!

ΝΑΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΥΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ! Επιθεση με μαχαίρι δέχθηκε έξω από εκκλησία ο βουλευτής των Σ...






ΝΑΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΥΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Επιθεση με μαχαίρι δέχθηκε έξω από εκκλησία ο βουλευτής των Συντηρητικών Σερ Ντέιβιντ Άμες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους ψηφοφόρους του στην εκλογική του περιφέρεια.

Ο βουλευτής φέρεται ότι έχει δεχθεί αρκετές μαχαιριές, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα.

Ο συντηρητικός βουλευτής εκπροσωπεί το Southend West στο Έσεξ και εκλέγεται από το 1983. Η επίθεση έγινε sστην εκλογική του περιφέρεια, στην εκκλησία Belfairs Methodist στο Leigh-on-Sea, σύμφωνα με το Sky News, που προσθέτει ότι έλαβε τις πρώτες βοήθειες, αν και ασθενοφόρο βρίσκεται στο σημείο. Η κατάσταση του βουλευτή παραμένει άγνωστη.

Σε σύντομη δήλωση η αστυνομία του Έσεξ ανακοίνωσε ότι ο άνδρας συνελήφθη. «Μας κάλεσαν μετά από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι στο Roadd North λίγο μετά τις 12.05μμ. Ένας άνδρας συνελήφθη λίγο μετά και δεν ψάχνουμε κανέναν άλλον».

Το περιστατικό εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια των βουλευτών, που συναντούν ψηφοφόρους στα πολιτικά τους γραφεία.

Ο Άμες, 69 ετών, είναι γνωστός βουλευτής που πάντως ποτέ δεν κατείχε θέση σε υπουργείο ή σε σκιώδη υπουργική κυβέρνηση κατά την 38χρονη πορεία του στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.