Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μενίδι: Συγκλονίζει η γυναίκα που κρεμάστηκε από το καπό του αυτοκινήτου για να εμποδίσει τους Ρομά κλέφτες να φύγουν!

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γυναίκα στο Μενίδι. Όταν τέσσερις κακοποιοί της άρπαξαν την τσάντα, εκείνη προσπάθησε να τους εμποδίσει και να ...







Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γυναίκα στο Μενίδι. Όταν τέσσερις κακοποιοί της άρπαξαν την τσάντα, εκείνη προσπάθησε να τους εμποδίσει και να τους σταματήσει.

«Γραπώθηκε» στο καπό του αυτοκινήτου των δραστών και εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς για να τη ρίξουν κάτω.

Η ίδια μιλώντας στο STAR είπε τα εξής: «Πήγαινα στη δουλειά μου και ξαφνικά στον δρόμο μου, ήρθε κοντά μου ένα αυτοκίνητο και με εμβόλισε. Κατέβηκα να δω τι έγινε. Και έτσι ξαφνικά, εκτός του ότι με τράκαραν, βρέθηκα να κινδυνεύω και η ίδια».

Όπως είπε η γυναίκα «όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είπα στον εαυτό μου φτάνει, δεν θα υποκύψω. Ήταν όλα θέμα αντίδρασης. Δεν σκέφτηκα τις συνέπειες. Μπορεί να μην ξαναέβλεπα το φως της ημέρας. Όμως εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι οι δράστες «ήταν Ρομά 1000% και φαίνονταν να είναι επαγγελματίες, ότι αυτό που έκαναν ήταν καθημερινότητά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.