Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ... Ξυλοκόπησε τη μάνα του γιατί του έκρυβε το «δώρο» του... Προέδρου της Δημοκρατίας!

Μάλιστα, απείλησε την ίδια και τον αδερφό του ότι θα τους κόψει το κεφάλι! - Ο 40χρονος άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ...






Μάλιστα, απείλησε την ίδια και τον αδερφό του ότι θα τους κόψει το κεφάλι! - Ο 40χρονος άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Μέσα στο θολωμένο μυαλό του, ένας 40χρονος με ψυχολογικά προβλήματα πίστευε ότι η μητέρα του τού έκρυβε 200.000 ευρώ που του είχε κάνει «δώρο» ο... Πρόεδρος της Δημοκρατίας» (!) επειδή του... έσωσε τη ζωή στην Αθήνα και έσπασε στο ξύλο την άτυχη γυναίκα με ένα καρεκλοπόδαρο!

Ο 40χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης όταν οι γείτονες τον άκουσαν να χτυπάει με μανία την 65χρονη μητέρα του, αλλά και τον 39χρονο αδελφό του που προσπάθησε να την απομακρύνει και κάλεσαν την Αστυνομία. Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου οδηγήθηκε, επέμεινε ότι η μητέρα του είχε καρπωθεί το «δώρο του Προέδρου» και πρόσθεσε ότι του έδωσαν ναρκωτικά και χλωροφόρμιο, ενώ κάποιος προσπάθησε να τον... δολοφονήσει με υδροκυάνιο!

Η μητέρα του δεν ζήτησε την καταδίκη του 40χρονου και είπε στο δικαστήριο ότι πέρυσι είχαν επισκεφθεί ψυχίατρο στην Αθήνα ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή, την οποία ουδέποτε πήρε. 

Ο αδελφός του κατηγορούμενου, τόνισε ότι ο 40χρονος αποτελεί απειλή για τη ζωή τους και ζήτησε να προστατευτεί η οικογένεια, καθώς τους απείλησε ότι θα τους κόψει το κεφάλι!

Τελικά, ο πρόεδρος του δικαστηρίου συμβούλευσε τον κατηγορούμενο να λάβει οπωσδήποτε ιατρική βοήθεια και ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αλλά ως τότε να απομακρυνθεί από το σπίτι του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.