Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βούλγαρος πρωθυπουργός επί λέξη: «Η Βόρεια Μακεδονία και η Βουλγαρία έχουν κοινό παρελθόν και κοινό μέλλον»

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ -ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, Ο ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΣΛΑΒΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛ...






ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ -ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, Ο ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΣΛΑΒΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ...


«Έχουμε κοινό παρελθόν και κοινό μέλλον με τη Βόρεια Μακεδονία», δήλωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Στέφαν Γιάνεφ σε ανάρτησή του στο Facebook, καλώντας τα Σκόπια να αναγνωρίσουν τα δικαιώματα όσων πολιτών αυτοπροσδιορίζονται ως Βούλγαροι.

«Η Βουλγαρία υποστηρίζει συνεχώς τη χώρα, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να μπορεί να υπερασπιστεί τα δικά της εθνικά συμφέροντα. Δυστυχώς, η ηγεσία της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας δεν βιάζεται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που ορίζονται στη Συμφωνία Καλής Γειτονίας», πρόσθεσε ο Γιάνεφ, κάνοντας έκκληση «να σταματήσει η υποκίνηση μίσους προς τη Βουλγαρία».

Τόνισε ότι η Βουλγαρία μεριμνά για τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας που έχουν βουλγαρικό αίσθημα και που ταυτίζονται ως άτομα βουλγαρικής καταγωγής, προκειμένου να έχουν ίσα δικαιώματα με όλους τους άλλους.

Novatv.mk

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.