Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: «Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός» - Απάντησε και στις δηλώσεις Μαρινάκη ο προκλητικός Γιαϊτζί

   Ο Γιαϊτζί συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις από την πλευρά της Τουρκίας, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Δεν μπορούν να μας πολεμήσουν οι τεμ...

  






Ο Γιαϊτζί συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις από την πλευρά της Τουρκίας, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Δεν μπορούν να μας πολεμήσουν οι τεμπέληδες Έλληνες».

Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνέντευξης του δεν παρέλειψε να απαντήσει για τα όσα είχε πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρμπαχτσε για το Europa League.

Με αφορμή τα λεγόμενα του προέδρου του Ολυμπιακού, ο απόστρατος Αντιναύαρχος επιδόθηκε σε νέο ρεσιτάλ προκλητικότητας. Αναλυτικά όσα είπε...

«Αν ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας σκέφτεται έτσι, τότε το ίδιο σκέφτονται πάντα οι ηγέτες του ελληνικού κράτους και οι στρατιώτες. Στον ελληνικό εθνικό ύμνο υπάρχει η έκφραση "Περισσότερο τουρκικό αίμα, περισσότερο τουρκικό αίμα". Στην πραγματικότητα, συνιστώ σε όλους τους πολίτες μας να διαβάσουν την τουρκική μετάφραση του ελληνικού εθνικού ύμνου.

Το 1919 η Ελλάδα ξεκινώντας μία τρέλα κατέστρεψε τον στρατό της. Ο τουρκικός στρατός, με ηγέτη τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ αποτελείωσε τον ελληνικό στρατό. Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός, όμως η Ελλάδα χωρίς στρατό διεύρυνε τα εδάφη της με τη Συνθήκη της Λωζάννης!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.