Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΑΖΟΥΝ οι τούρκοι... Οι ΗΠΑ παρέδωσαν στους Κούρδους Πεσμεργκά κι άλλα τεθωρακισμένα οχήματα

Ο Διεθνής Συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) παρέδωσε την Τρίτη επιπλέον 50 στρατιωτικά οχήματα στις δυν...







Ο Διεθνής Συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) παρέδωσε την Τρίτη επιπλέον 50 στρατιωτικά οχήματα στις δυνάμεις των Πεσμεργκά του ιρακινού Κουρδιστάν, επιβεβαίωσε αξιωματούχος.

Ο συνταγματάρχης Jeffery Todd Burroughs, Αναπληρωτής Διευθυντής Στρατιωτικής Συμβουλευτικής Ομάδας Βορρά, έγραψε στο Twitter ότι τα οχήματα παραχωρήθηκαν για να βοηθήσουν τις δυνάμεις των Πεσμεργκά στη συνεχιζόμενη μάχη τους κατά των υπολειμμάτων του Ισλαμικού Κράτους.

Παρόμοιες παραχωρήσεις οχημάτων του Συνασπισμού έγιναν την περασμένη εβδομάδα, όταν το Υπουργείο Πεσμεργκά της Περιφέρειας του Κουρδιστάν παρέλαβε περισσότερα από 50 στρατιωτικά οχήματα.

Οι παραχαωρήσεις πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος Counter-ISIS Train and Equip Fund (CTEF) που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και αποσκοπούν στην ενίσχυση της στρατιωτικής ικανότητας των Πεσμεργκά για πιο αποτελεσματικές επιχειρήσεις στο έδαφος ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.